Bodrum Gündem

Bir Haftada 3 Yangın Rastlantı mı, Sabotaj mı?

01.09.2013
0
A+
A-

Bodrum Kızılağaç köyü mezarlık karşısındaki ormanlık alanda bir hafta içinde çıkan üçüncü yangına Mahmut Uçar?ın cenazesine katılanlar ilk müdahaleyi yaptı.

Bodrum Gündem Haber/1 Eylül 2013

Son bir hafta üçüncü kez yangın çıkan bölgede Mahmut Uçar?ın cenaze törenini yarıda bırakıp yangına koşan Kızılağaç köylüleri ve cenazeye katılan yaklaşık 300 kişi köye panik yaşatan yangına hızla müdahale etti. Alevler söndürme uçağı ve helikopterinin erken müdahalesi ile köydeki evlere 50 metre kala durdurdu. Bodrum Kaymakamı Dr.Mehmet Gödekmerdan Türkiye İhracatçılar Meclisi toplantısı sırasında yangına müdahaleyi yönetti.

Robaxin online Cenaze defnedileceği sırada asırlık çam ormanlarının arasından çıkan duman ve alevlere koşan köylüler kazma kürek ve çalılarla müdahale ettiği yangına, Bodrum Orman İşletme Şefi Önder Barut?un denetiminde 2 uçak 2 helikopter, 6 arazöz, çevre belediyelerden gelen 12 itfaiye aracı ile 80 orman işçisi müdahale etti. Alevlerin evlere 50 metre kadar yaklaşması ile korku ve heyecanın yaşandığı yangın bir saatte güçlükle kontrol altına alınıp, soğutma çalışmaları başlatıldı. Yaklaşık 4 hektarlık ormanlık alanın zarar gördüğü yangının bir hafta içerisinde üçüncü kez çıktığını belirten ve cenazeye katılan Kızılağaç Zeytinyağı Fabrikası işletmecisi evli ve bir çocuk babası 43 yaşındaki Mehmet Top ?Aynı noktadan bir hafta içinde üçüncü kez yangın çıktı. Hav a çok rüzgarlı bu yangın kesin kasıtlı, cenazeyi defnederken birden alev ve dumanları görünce az sayıda insanı cenaze başında bırakıp hemen alevlere müdahale ettik, hızla müdahale etmeseydik bu rüzgarda yangın 5 km uzaklıktaki denize kadar giderdi. Bu sabotajın arkası mutlaka araştırılmalı? Buying Lithium Buy Viagra Canada dedi.

Jandarma  şüpheli yangın ile ilgili soruşturma başlattı.

ETİKETLER: ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.