Bodrum Gündem

Gündoğan’da 30 Ağustos Zafer Bayramı

01.09.2013
0
A+
A-

Peynir Çiçeği Gündoğan Gönüllüler Derneği ve vatandaşlar çoğunluklu bir destek ve ellerinde bayraklarla, 30 Ağustos Zafer Bayramı resmi törenine katıldılar.

Bodrum Gündem Haber/31 Ağustos 2013

Küçükten-büyüğe Gündoğan’lılar, 91 yıl önce emperyalist güçlerden ülkemizi kurtaran Atatürk ve şehitlere saygı ve minnetlerini sundular.  Türk bayraklarıyla meydanı bir anda şölen alanına çevirdi ve bahçelerinden de topladıkları çiçekleri Atatürk anıtına koydular. Saygı duruşu ve İstiklal marşıyla başlayan resmi törende belediye, jandarma, okullar, siyasi partiler, muhtarlık ve dernekler çelenklerini koyarken vatandaşlarca alkışlarla desteklediler. Peynir Çiçeği Gündoğan Gönüllüler Derneği, Atatürk’ün ” Yurtta sulh, Cihanda Sulh ” ilkesi ve zihniyeti ile 30 Ağustos zafer bayramını kutladıklarını ve savaş değil, barış yanlısı olduklarını belirtiler.

get Naltrexone Cheap Lamisil cheap Viagra GELENEKSEL PEYNİR ÇİÇEĞİ 30 AĞUSTOS KUTLAMASI?

Peynir Çiçeği Gündoğan Gönüllüler Derneği 30 Ağustos akşamı Gündoğan sahilinde bir restaurantta bir araya gelerek şarkılar ve marşlar söyleyerek birlik ve beraberlik mesajı verdiler. Gecede çekiliş yapıldı ve bir çok hediye dağıtıldı. Bayraklar ve maytaplar eşliğinde hep birlikte 10.Yıl Marşı söylendi.

Peynir Çiçeği Gündoğan Gönüllüler Derneği Başkanı Sema Höcek, 30 Ağustos zaferinin; emperyalist güçlerin Anadolu’yu işgal etmeleri üzerine başlatılan Kutsal İsyan’ın zaferi olduğunu, bir Bağımsızlık Savaşı’nın zaferle taçlandırılması olduğunu söyleyerek ?Atatürk’ün “Yurtta Sulh, Cihanda Sulh” sözünü ilke edindik, Savaşa Hayır, Barışa Evet diyoruz, hiçbir ayırım gözetmeksizin, hep birlikte barış ve kardeşlik içerisinde; kin ve nefretten arınmış olarak, hoşgörü ve sevgiyle yaşamak istiyoruz.? dedi

GECENİN SÜPRİZİ ÇEVRE TÜRKÜLERİ?

Mavi Yol Girişimi gönüllüleri Gesi Bağları ve Çökertme Türküsü?nün sözlerini değiştirerek çevre ile ilgili mesajlar verdiler. Peynir Çiçeği Gündoğan Gönüllüler Derneği 30 Ağustos kutlaması şarkılar eşliğinde yapılan oyunlar ve danslar eşliğinde devam etti.

ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.