Bodrum Gündem

Engelli Çocuklar Uçurtma Şenliğinde Buluştu

03.09.2013
0
A+
A-

 Bodrum Lions Kulübü, Mausoleum Yeni Yüzyıl Lions Kulübü, engelli çocuklarla birlikte eğlenmek amacıyla uçurtma şenliği düzenledi. Çocuklar aileleri ile birlikte şenliğe katılarak, uçurtma uçurdu.

Bodrum Gündem Haber/3 Eylül 2013

Bodrum Lions Kulübü, Mausoleum Yeni Yüzyıl Lions Kulübü üyeleri, Y order Levitra ahşi Eğitim Uygulama Order Tadalafil OrderNoRxx.com  Okulu ve İş Merkezi?nde eğitim gören engelli çocuklarla birlikte uçurtma uçurdu. Bodrum Değirmenler Mevkii?nde düzenlenen etkinlikte Fenerbahçe, Beşiktaş ve Trabzonspor gibi futbol takımlarından gelen takım bayraklı uçurtmaları çocuklar keyifle uçurdu. Gün içinde elde edilen bağışlarla, okula yardım yapılacağı belirtildi.

Bodrum Lions Kulübü Başkanı Nükhet Vural, ?Engelli çocuklarımızla yıl içinde sadece onlara ayrılan günlerde değil, her zaman birlikte olmaya çalışıyoruz. Onlar için bir uçurtma şenliği düzenledik. Bugünü gönüllerince eğlenerek geçirsinler istedik. Şenliğe katılanlardan toplanan bağışlarla okula ek bir sınıf düzenlemeyi hedefliyoruz. Umarız, yeterli olur? dedi.

ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.