Bodrum Gündem

CHP Bodrum Gençlik Örgütünde 90. Yıl Coşkusu

CHP Bodrum Gençlik Örgütünde 90. Yıl Coşkusu
09.09.2013
0
A+
A-

Cumhuriyet Halk Partisi Bodrum Gençlik Kolları 90.Kuruluş yıldönümünü coşku ile kutlarken, Mustafa Kemal’in emanetine çıkmak azim ve kararlılığında olduklarını kaydettiler.

Brand Viagra online

order Levitra online buy Vermox for child Fatih Bozoğlu/Bodrum Gündem-9 Eylül 2013

CHP Bodrum Gençlik Kolları CHP’nin kuruluşunun 90. yıldönümü nedeni ile yaptığı yazılı açıklamada; Cumhuriyet Halk Partisi’nin kökleri Anadolu ve Rumeli Mudafaa-i Hukuk Cemiyeti’ne uzanan geçmisiyle gurur duyarak ve bu ulu çınarı bugüne kadar taze bir filiz gibi yeni tutan bütün parti kadrolarına minnet duyarak;bugün 90. yılı tamamlamış olmayı sevinç ve coşkuyla karşıladıklarını kaydederek “Genç nesiller olarak bu tarihe ve Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün emanetine sahip çıkmak ve üzerine nice şanlı yıllar eklemek azminde ve kararlılığındayız.” vurgusunu yaptılar.
CHP Bodrum Gençlik Kolları açıklamanın devamında şu ifadeleri kullandılar; “Kurtuluş yıllarının,işgal zamanlarının ve karanlik dönemlerin tek ışığı ve yol göstericisi olan CHP ilelebet canlı ve başı dik yaşayacaktır. 90 yıllık ortak tarihin oluşumu süphesiz omuz omuza yürümekle açıklanabilir.Buradan hareketle gençlik kadrolarımızı bir kez daha selamlıyor,birlik olmaya gücümüzü katlamaya ve yeni tarihler yazmaya davet ediyoruz.”

ETİKETLER: ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.