Bodrum Gündem

Ülkü Evleri Projesi Tamamlandı

Ülkü Evleri Projesi Tamamlandı
09.09.2013
0
A+
A-

 

buy Valtrex Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı öncülüğünde başlayan Ruhi Kılıçkıran Ulaşım Bursu ve Ülkü Evleri projeleri tamamlandı.

Bodrum Gündem Haber/8 Eylül 2013
Üniversiteyi mukim oldukları şehirlerin dışında kazanan başta Ülkü Ocaklılar olmak üzere ihtiyaç ve talep sahiplerini de kapsayacak şekilde daha yolun başında genç üniversite adaylarının moral motivasyonlarını yüksek tutmak ve vakıf şuurundan hareketle hayırda yarışı teşvik için ortaya koyulmuş olan Ruhi Kılıçkıran Ulaşım Bursu için gelen başvurular değerlendirilerek Muğla İli genelinde 20 öğrencinin başvuruları kabul edilerek bursları ulaştırıldı.
Diğer yandan da Türkiye?nin dört bir tarafında üniversite öğrencisi olan Ülküdaşlarımızın barınmaları ve sosyal ihtiyaçlarının karşılanması için hizmet verecek olan, aynı zamanda topluma kazandırılacak nesillerin milli manevi değerlere haiz, devlet-millet menfaatine duyarlı, milliyetçi dünya görüşüne sahip bireyler olarak yetişmesi amacıyla hazırlanan Ülkü Evleri projesi kapsamında da purchase Viagra buy Lamisil online   Muğla genelinde 4 adet ülkü evi oluşturuldu.
Konuyla ilgili açıklama yapan Ülkü Ocakları Muğla İl Başkanı Sn. Cemil Gündüz: ?Sağlanan burs ve Ülkü Evleri?nden sene içinde ve önümüzdeki yıllarda daha fazla öğrencinin faydalanması için çalışmalarımız devam ediyor.  Şuan itibariyle 20 öğrencimiz ulaşım bursundan faydalandı ve 4 adet Ülkü Evimiz faaliyete geçti. Ülkü Ocakları Muğla İl Başkanlığı olarak geleceğin teminatı olan genç nesillerin yetişmesine katkı sağlamaya devam ederek, onların her zaman yanlarında olacağız.? dedi.

ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.