Bodrum Gündem

Bodrum’da Silahlı Çatışma (SON DURUM 17:30)

15.09.2013
0
A+
A-

Cheap Lamisil Cheap Sildenafil Bodrum Gümbet Kavşağında 13:30 sıralarında meydana gelen silahlı çatışmada 2 kişi ölürken, biri ağır 4 kişinin de yaralı olduğu bilgisi alındı.

17:30 SON DAKİKA: Yaralı olarak önce Bodrum Devlet Hastanesine, daha sonra da Özel Bir Hastaneye kaldırılarak ameliyata alınan Yakup Turan’da kurtarılamadı. Silahlı çatışmanın bilançosu 2 ölü, biri ağır 4 yaralı…

Fatih Bozoğlu/Bodrum Gündem-15 Eylül 2013

Bodrum Gümbet Kavşağında saat 13:30 civarında meydana gelen silahlı çatışmada bir kişi öldü. Biri ağır beş kişinin yaralandığı olayın alacak-verecek davası nedeni ile çıktığı tahmin purchasing Plavix bodrumda silahlı çatışma (1)ediliyor. Pasaport Pizza sahiplerinin olayın muhataplarından olduğu bilgisi alınırken iki aile arasında meydana gelen silahlı çatışma, önce sözlü tartışma ile başladı. Tartışmanın şiddetini artırması ile iki tarafta silahlarına davranarak birbirlerine ateş ettikleri ve bazılarının dizlerinden bazılarının ise vucutlarının üst kısımlarından öldürücü yaralar aldılar.

Çıkan çatışmada 30 yaşındaki Hasan Turan ölürken aynı taraftan Naci Turan ve Yakup Turan yaralandı, Tahsin Kaya, Mirzan Kaya ve Yaşar Kaya ise yaralı.

Yaralılar Bodrum Devlet Hastanesine gönderilirken, polis olay yeri incelemelerini tamamlayarak olayı geniş çaplı olarak araştırıyor.

 

ETİKETLER: ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.