Bodrum Gündem

BİR LİDER ARIYORUM

16.09.2013
0
A+
A-

Bu yazı çok kısa olacak çünkü anlayanlar için bir satır daha yazmaya, uzatmaya gerek olmadığını düşünüyorum.

celal köşe atatürkKısacası Türkiye?yi İDARE edecek değil de ileriye taşıyacak bir lider arıyorum. Bunun hangi partiden çıkacağı pek önemli değil, burada ülkemizin geleceğinden bahsediyoruz. Biz tarih boyunca hep kendi ayaklarımız üzerinde durmayı başardık, ne Araplara ne de batılılara güvendik. Hatırlayın, en çok güvendiğimiz ülkeler fırsatını bulunca bizi parçalayıp paylaşmaya çalıştılar. Şimdi aynı ülkeler savaşarak kazanamadıklarını ekonomik yoldan başarmaya çalışıyorlar. Ülkemizin bütün büyük ekonomik güçleri sahte ?global yatırımcılar? perdesinin ardından yabancılara satıldı.

İşte aradığım liderin bir an önce kısır siyası çekişmelerden,  kısa vadeli planlardan kurtulup ortaya çıkmasını ve bunu durdurmasını diliyorum. Bunun mümkün olması için şu anda ülkeyi ve partisini İDARE etmeye çalışan iktidar ve muhalefet başkanlarından kurtulup derhal geçek bir liderin kendini ortaya koyacağını ümit ediyorum. Ülkemiz şu anda şimdiye kadar olmadığı kadar kötü iç ve dış politikalarla yönetilmektedir. Cezasını hep halkın çekeceği bir dizi hatalı kararlar verilmektedir.

Parti liderlerinin büyüklük göstererek şimdiye kadar yapamadıkları bir kararı vererek ülkemizi ileriye taşıtacak LİDER kimliğinde ve yeteneğine sahip kişilere yol açmasını diliyorum.

ACİLEN?

Celal Gürsoy

Bodrum 16 Eylül 2013

.

ETİKETLER: ,
Yazarın Diğer Yazıları
Yorumlar

  1. Peter hell dedi ki:

    O lideri çok ararız.liderler 1000 senede bir çıkarlar.maalesef elimizde olan bunlar.onlarda kendilerini lider zannediyorlar.cunki onlara bu olanağı sunan bizleriz.