Bodrum Gündem

Saruhan ?Bodrum Belediye Başkanlığı İçin Örgüt Ne Derse O Olur?

Saruhan ?Bodrum Belediye Başkanlığı İçin Örgüt Ne Derse O Olur?
17.09.2013
0
A+
A-

Yalıkavak belediye Başkanı Mustafa Saruhan, düzenlediği basın toplantısında siyasi gündemi değerlendirerek ?Bodrum Belediye Başkan adayını parti örgütü belirlemeli, aksi yanlış olur! ? şeklinde açıklamada bulundu.

Scin care Cytotec without prescription Çiçek Bozoğlu /Bodrum Gündem Gastrointestinal

Yalıkavak Belediye Başkanı Mustafa Saruhan basın toplantısı düzenleyerek, belediye çalışmalarını ve siyasi gündemi değerlendirdi.

Yalıkavak Belediyesinde yapılan alt yapı çalışmalarını basın mensupları ile yerinde inceleyen başkan Mustafa Saruhan siyasi gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

?Her Göreve Hazırım, Mücadelemi Sonuna Kadar Sürdüreceğim??

Yalıkavak Belediye Başkanı Mustafa Saruhan siyaseti basın mensupları ile birlikte takip ettiklerini kaydettiği konuşmasında  ?Gelişmelere göre hareket edeceğiz. Bu işlerde olduğumuzu, verilen her görevi yapabileceğimizi, yapanlardan bir eksiğimiz olmadığını daha önce de söylemiştim. Sizlerin vasıtasıyla kamuoyuna bunu anlatmıştık. Bize ne görev verilirse yapmaya hazırız. Mücadelemizi sonuna kadar sürdüreceğiz? ifadesini kullandı. Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon?un CHP?den Belediye Başkan Aday Adayı olması ile ilgili  olarak  açıklamada bulunan Saruhan konuşmasına şlöyle devam etti ? Ben kendisini aradım ?Hoşgeldin? dedim. Cumhuriyet Halk Partisi?nde siyaset yapmak farklıdır, diğer partilere benzemez. Tabi ki partimizin üst düzey yöneticileri kendisini ziyaret edecektir. Çünkü Bodrum Belediye Başkanı transfer olmuş veya partimize geçmiş. Bunlar normaldir. Bundan sonraki sürece hep beraber bakmamız gerekiyor. Burada unutulmaması gereken en önemli husus, örgütümüzün çok büyük bir örgüt olduğudur. Cumhuriyet Halk Partisi örgütü, belediye başkanları, parti yöneticileri, kısacası bütün herkesin üzerindedir. Örgüt ne derse bundan sonra o olacak. Hep beraber izleyeceğiz gelişmeleri. Bizim yaptığımız görüşmelerde, örgütün fikrinin alınacağı, sandık konulacağı söylemlerini duyuyoruz. Başkan adayı için, örgütün kararını bekleyip o karara uymak gerekir. Örgütün kararına karşı bir işlem yapılırsa bu yanlış olur.?

 

 

ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.