Bodrum Gündem

Bodrum?da Gaziler Günü Kutlamaları

19.09.2013
0
A+
A-

Gaziler Günü  Bodrum Belediye Meydanında yapılan törenle kutlandı.

metoclopramide without prescription Naltrexone online prices of Combivent Çiçek Bozoğlu/Bodrum Gündem Haber

Törene, Bodrum Kaymakamı Dr. Mehmet Gödekmerdan, Garnizon Komutanı Albay Ahmet Şevki Ulugün, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, Yalıkavak Belediye Başkanı Mustafa Saruhan, Bodrum İlçe Jandarma Komutanı Yarbay Hakan Demirörs, Emniyet Müdürü Ömer Akgün,  İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Özcan, Bodrum Muharip Gaziler Derneği Başkanı Hasan Külcü, CHP İlçe Başkanı Recai Seymen, CHP Bodrum İlçe Başkan aday adaylarından Dr.Kerim Cangır, Erman Aras, Ümit Baltutan, AKP Bodrum İlçe Teşkilatı üyeleri , CHP Bodrum İlçe Örgütü üyeleri, belediye meclis üyeleri, dernek başkanları ve öğrenciler katıldı.

Tören, Muharip Gaziler Derneği Bodrum Şubesi üyeleri tarafından Atatürk anıtına çelenk konması ile başlayıp şehitler için saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla devam etti.

Gaziler Günü dolayısı ile bir konuşma yapan Muharip Gaziler Derneği Bodrum Şubesi Başkanı Gazi Hasan Külcü, Türk topraklarının bu güne kadar olduğu gibi bundan sonra da Türk milleti tarafından kutsal emanet olarak korunacağının altını çizdi.

Bodrum Belediye Meydanında yapılan tören, öğrenciler tarafından okunan şiirlerin ardından sona erdi.


 

 

ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.