Bodrum Gündem

Ak Parti İl Teşkilatından Gümüşlük Belediyesine Ziyaret

Ak Parti İl Teşkilatından Gümüşlük Belediyesine Ziyaret
23.09.2013
0
A+
A-

Muğla Ak Parti İl Başkan Yardımcısı Esat Onur Tuğay Gümüşlük Belediyesi?ni Ziyaret Etti.

Where to buy Strattera buy Disulfiram online Bodrum Gündem Haber purchase Lasix

AKP  İl Başkan Yardımcısı Esat Onur TUĞAY ve beraberindeki heyet Belediye Başkan Vekili Mehmet Çetin Karabağlı?ya Başkanlık makamında nezaket ziyaretinde bulundu. Güncel konuların değerlendirildiği ziyarette Başkan Vekili Mehmet Çetin Karabağlı Belediye çalışmaları hakkında bilgiler verdi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Gümüşlük Belediye Başkan Vekili Karabağlı konuşmasında  ” Bodrum Yarımadasında Gümüşlük hızla gelişen ve değişen,  gerçekten gezilmesi ve görülmesi gereken, tarihi ve doğal güzellikleri ile özdeşleşmiş bir Beldedir. 4,5 yıldan bu yana çok önemli ve anlamlı projelere imza attık. Bizler böylesine güzel bir yeri daha da yaşanılır kılmak, var olan güzellikleri yaşatmak, beldemizin standardını yükseltmek ve daha ileriye taşımak için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Bundan sonra da yine aynı koordinasyon içinde Gümüşlüklü vatandaşlarımıza en iyi hizmeti sunacağımıza inanıyorum. Görevde olduğumuz sürece daha güzel bir Gümüşlük için birçok hizmete ve etkinliğe birlikte imza atacağız. Gümüşlük halkı hizmetin en güzelini hak ediyor?? dedi.

Sıcak bir sohbet havasında geçen ziyaret sonrasında Başkan Vekili Mehmet Çetin Karabağlı İl Başkan Yardımcısı Esat Onur Tuğay?ın nezaket ziyaretinden duyduğu memnuniyeti ifade ederek birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.

 

 

 

ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.