Bodrum Gündem

İzmirli Kabadayı Bodrum?da Yakalandı

İzmirli Kabadayı Bodrum?da Yakalandı
28.09.2013
0
A+
A-

Bodrum polisi, uzun zamandır aranan ve bir çok suçtan kesinleşmiş cezası bulunan İzmirli kabadayıyı yakaladı.

Order Clonidine Online Fatih Bozoğlu/Bodrum Gündem-28 Eylül 2013

25 Eylül günü 155 Polis İmdat hattına gelen, adam öldürmek başta bir çok suçtan kesinleşmiş cezası bulunan ve aranan R.E. adlı İzmirli kabadayının bulunduğuna dair ihbarı
izmirli kabadayı (1)değerlendiren Bodrum polisi, Torba?da yaptıkları çalışma sonucu ilgili sahsın kullandığı aracın yerini tespit ettiler. Polisin iki gün süren çalışmaları sonucu bir araçta görülmeleri üzerine kimlik kontrolü yapıldı. R.E. kimliğinin olmadığını söylemesi üzerine üst araması yapıldı. R.E.nin kendine ait kimliğinin üzerinde bulunması sonucu, yanındakiler ile birlikte gözaltına alındı.

 

EVİNDE TABANCALAR ve MERMİLER BULUNDU?

R.E?nin evinde yapılan aramada bir adet 7,65 çaplı Smit Wesson marka ruhsatsız tabanca, bir adet 7,65 çapında Vizör marka tabanca, iki adet şarjör ve bu tabancalara ait 30 adet mermi bulunurken arama sırasında evde bulunan R.E.?nin eşi N.E.?de tehdit suçundan arandığı tespit edildi. N.E.?de gözaltına alındı.

izmirli kabadayı (2)

treatment of bipolar disorder SUÇ LİSTESİ KABARIK? Straterra online buying

Bodrum polisi tarafından yakalanan R.E.?nin suç listesi oldukça kabarık. R.E. adam öldürmeye tam teşebbüs, nitelikli yağma, kişi hürriyetinden yoksun bırakma, 6136 sayılı kanuna muhalefet, ruhsatsız silah ve mermi satın alma veya taşıma veya bulundurma, 2 adet yaralama, cebir-tehdit veya hile kullanarak kişiyi hürriyetinden mahrum bırakma, tefecilik yapma, 2 kayıtlı tehdit gibi bir çok suçtan aranıyordu.

R.E. adli makamlara teslim edildi ve tutuklanarak cezaevine gönderildi. Adliyede ise yakınları olduğunu ifade eden bir çok kişi davanın seyrini izlediler.

ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.