Bodrum Gündem

Kazım Öztin Son Yolculuğuna Uğurlandı (ANI’LI HABER)

Kazım Öztin Son Yolculuğuna Uğurlandı (ANI’LI HABER)
17.10.2013
0
A+
A-

Bodrum siyasetinin ustalarından, 2009 yerel seçimlerinde de Milliyetçi Hareket Partisi’nden İl Genel Meclisi Üyesi olan Kazım Öztin, karaciğer kanseri nedeniyle tedavi gördüğü İzmir’de Dokuz Eylül Üniversitesi Hastanesi’nde hayatını kaybetti.

Fatih Bozoğlu/Bodrum Gündem-14 Ekim 2013

Öztin’in cenazesi, yerel siyasetçileri bir araya getirdi. Öztin’in cenazesi Adliye Camii’nden kılınan cenaze namazının ardından, Karaburgaz Mezarlığı’nda toprağa verildi.

kazım öztin cenaze 1MHP’li Muğla İl Genel Meclis üyesi Kazım Öztin, 4 aydır tedavi gördüğü karaciğer kanserine yenik düştü. İzmir’deki 9 Eylül Üniversitesi Hastanesi’nde, 1 haftadır yoğun bakımda tedavi gören evli, 2 çocuk babası ve 2 torun sahibi Öztin’in cenazesi Bodrum’a getirildi. Bodrum Belediye Meydanı’nda Adliye Camii’nde cenaze namazı kılındı. Cenaze, yerel siyasetçileri ve mülki amirleri bir araya getirdi. Cenazeye Muğla Valisi Mustafa Hakan Güvençer, Bodrum Kaymakamı Dr.Mehmet Gödermerdan, Muğla İl Genel Meclisi Başkanı Cemal Gürpınar MHP İlçe Başkanı Asım Başaran, CHP Bodrum İlçe Başkanı Recai Seymen, AKP İlçe Başkanı Akif Demiröz, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, Konacık Belediye Başkanı Mehmet Tosun, Bitez Belediye Başkanı İbrahim Çömez, Ortakent-Yahşi Belediye Başkanı Mehmet Onur Şahbaz, Yalıkavak Belediye Başkanı Mustafa Saruhan, Mumcular Belediye Başkanı Birol Aydın ve Öztin’in yakınları ve dostları katıldı.

Adliye Camii?nde kalabalık bir katılımla kılınan cenaze namazının ardından Öztin?in cenazesi, bir süre elde taşınarak, cenaze aracına konuldu. Öztin, Karaburgaz Mezarlığı’nda toprağa verildi.

KAZIM ÖZTİN’DEN BİR ANI: Muğla İl Genel Meclisi 2013 Bütçe görüşmeleri. CHP muhalefet tarafından da çok eleştirilemeyen bir bütçe hazırlamış. AKP ve MHP’li üyeler bütçe üzerindeki görüşlerini kürsüden sunarken özellikle Bodrum İl Genel Meclisi Üyelerinin çalışmalarının çok iyi olduğunu ve kutladıklarını da ifade etmişlerdi. Ancak politikanın gereği AKP ve MHP üyeleri bütçeye grup kararı doğrultusunda ret oyu verecekleri açıklamışlardı. İsimler söylenerek bütçe oylanmaya başlandı. CHP’li üyeler kabul, muhalefet üyeleri ise ret oyu verirken, sıra Kazım Öztin’e geldiğinde ayağa kalktı ve “Partimin Grup kararı gereği ne yazık ki ret oyu veriyorum? diyerek yerine oturdu. Buruk bir ret oyu verdiğini herkes biliyordu. O Bodrum için gelecek hizmetlere hep destek oldu, hep yardımcı ve olumlu destekler verdi. Bütçe CHP’lilerin kabul oyu ve Kazım Öztin’in gönülden kabul oyu ile geçti. Oylama sonrası Bodrumlu İl Genel Meclisi üyelerine hazırladıkları bütçe için Mükerrem Uyar, Cesur Öncel, Şükrü Şehir ve Önder Batmaz’ın yanına gelerek teşekkür edip kutladı. Öztin buruk bir şekilde Kusura bakmayın, biliyorsunuz politika icabı ret verdik, siz beni anlamışsınızdır nasılsa” dedi.

Bodrum Gündem olarak, Usta Siyasetçi Kazım Öztin’e Allah’tan Rahmet, sevenlerine ve ailesine başsağlığı diliyoruz.

ETİKETLER: ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.