Bodrum Gündem

Eğitime 100 Milyonluk Yatırım

Eğitime 100 Milyonluk Yatırım
06.11.2013
0
A+
A-

order citotec

Bu yıl 45.  yılını kutlayan Uğur Dershanelerinin geleneksel olarak düzenlediği sempozyum, 31 Ekim-3 Kasım tarihlerinde Belgrad’da yapıldı. Uğur hazırlık liseleri ile hedef: 1500 yeni istihdam, 100 milyonluk eğitim yatırımı.

Bodrum Gündem Haber/6 Kasım 2013

Türkiye’nin 178 noktasından toplamda 200’den fazla eğitim lideri ve yatırımcısının katılımlarıyla gerçekleşen toplantı “Dünden Bugüne, Bugünden Geleceğe” teması üzerine konumlandırıldı.

Toplantının açılış konuşmasını yapan Uğur Dershaneleri Genel Müdürü Servet Özkök;  ?Geçmişimizden güç alıyor ve geleceğe odaklanıyoruz. Uğur markası eğitimle özdeş, bugüne kadar yüzbinlerce genci ve aileyi hayalleriyle buluşturmuş olan ve şu anda 6 binden fazla insana istihdam sağlayan bir marka. 45 yıl güç kadar sorumluluk da getiriyor. Uğur markası bugüne kadar Türk eğitimine hizmet verdi ve bugünden sonra da eğitime daha da güçlü biçimde hizmet etmeyi sürdürecek” dedi.

Bahçeşehir Uğur Eğitim Kurumları Başkanı Enver Yücel, Uğur vizyonu ve gelecek tasarımı hakkında yaptığı konuşmada şunları söyledi: “Eğitim sisteminin en fazla değişime ihtiyaç duyduğu nokta, net ve doğru yapılanmış bir paradigma değişimidir. Dünya değişirken, geçmişin paradigmaları ile geleceği şekillendirmek mümkün değil. Bu değişimin başlatıcısı olmayı sorumluluk olarak algılıyoruz. Biz bugün Uğur olarak 178 noktada 150 bin öğrenciye ulaşıyoruz. Ama kaliteli eğitim, dünyanın her yerindeki herkesin hakkıdır. Uğur kalitesini eğitimin her alanına taşımak ve daha da yaygınlaştırmak üzere yola çıktık.”

buy Cialis soft tabs TÜRKiYE’NİN EN GENİŞ KATILIMLI ONLINE SINAVLARINI YAPACAĞIZ order Indocin

Yücel, uzaktan eğitimin yaygınlaşmasını önemsediğini belirterek, “Şu anda daha çok yükseköğretim seviyesinde kullanılan uzaktan öğretim yöntemleri daha küçük yaş gruplarına hatta okul öncesi düzeyinde bile kullanılmalıdır diye düşünüyorum. Bu noktada Fatih Projesini, bir eğitim tasarımcısı olarak son derece önemsiyorum. Dijital eğitimi, sınav uygulamalarıyla birlikte bu yıl çok yoğun kullanacağız.? diye konuştu.

MUTLU NESİLLER İÇİN DOĞRU KARİYER PLANLAMA ŞART

Yücel; ?İlk kez 2002 yılında Türkiye ile tanıştırdığımız Uğur Kariyer Merkezi’ni bu yıl ülkenin her noktasına taşıyacağız. Çünkü akademik başarı kadar, hatta belki daha da fazla, yöneltme, gelecek tasarlama/kariyer planlama hizmetini önemsiyoruz. Ülke ve dünya geleceğinin doğru projeksiyonlanması açısından buna çok ihtiyaç duyulduğunu düşünüyoruz.” dedi.

UĞUR HAZIRLIK LİSELERİ İLE HEDEF: 1500 YENİ İSTİHDAM, 100 MİLYONLUK EĞİTİM YATIRIMI

BUEK Başkanı Enver Yücel ayrıca, “Okul ve ulusal sınavlara hazırlık birlikteliğini sağlayan Uğur Hazırlık Liseleri konseptinin üzerinde yaklaşık 3 yıl çalıştık ve gördük ki bu yapı gayet işlevsel. Bu nedenle 8 ay içerisinde şu anda 3 olan Uğur Hazırlık Liseleri sayısını 50’ye çıkartacağız. Bu, 1500 yeni istihdam anlamına geliyor. Bu işle ilgili yapacağımız yatırım 100 milyondur.” şeklinde konuştu.

ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.