Bodrum Gündem

Bakar mısınız?

Bakar mısınız?
16.11.2013
0
A+
A-

cheap Paxil

Brand Viagra no prescription Bodrumlular için başta tiyatro ve bir çok sanat etkinliğini düzenleyen Artçı Sanat, bu sefer de ?Bakar mısınız? adlı tiyatro oyunu Bodrumlu tiyatro severler ile buluşturuyor.

Fatih Bozoğlu/Bodrum Gündem-16 Kasım 2013

Bu güne kadar ?Aşk olsun Sana Çocuk?, ?Bir Pulsuz Dilekçe? gibi çok özel oyunlar ile birlikte Ferhan Şensoy gibi çok özel tiyatro sanatçılarını Bodrumlular ile bir araya getiren Artı Sanat, 17 Kasım Pazar günü saat 20:30?da OASİS Nurol Kültür Merkezinde usta oyuncu Sinan Bengier?in yazıp yönettiği ?Bakar mısınız ?? adlı tiyatro oyunu ile buluşturuyor.

Usta oyuncu Sinan Bengier?in yazıp yönettiği ?Bakar mısınız ?? adlı oyunda Sinan Bengier ile birlikte; Umut Oğuz, Ferda Çakırel, Ayşegül Aktaş, Hilmi Erdem Bodrumlu tiyatro severlerin karşısına çıkacak. Özellikle kış sezonunda bir çok zorluklara ve maliyetlere katlanarak Bodrum kültür yaşamını hareketlendiremeye, canlandırmaya çalışan Artçı Sanat kurucusu Koray Emre ?Karşılaştığımız tüm zorluklara karşın, Bodrumluları sanat ile tiyatro ile buluşturmaya devam edeceğiz.? dedi.

Günlük Hayatta karşılaşabileceğimiz toplumsal sorunları, iki perde de müzikal ve komedi unsurlarıyla ele alan bir kabare formatında sunulduğu oyun Türkiye?nin bir çok yerinde sahnelendi. İzleyenler tarafından çok beğenildiği ifade edilen oyun için bilet satış noktaları İmge Kitapevi (317 05 93) ve Artçı Sanat (0532-691 54 38). Biletler aynı zamanda OASİS Nurol Kültür Merkezinde sahnelenen oyundan önce kapıdan da temin edilebiliyor.

BAKAR MISINIZ?

17 Kasım 2013 Pazar

purchase Naltrexone

OASİS Nurol Kültür Merkezi

Saat 20:30

Bilgi için : Artçı Sanat-Koray Emre (0532-691 54 38)

bir bakarmısın afiş

ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.