Bodrum Gündem

SON DAKİKA BODRUM!!! Saruhan’dan Sağduyulu Karar

SON DAKİKA BODRUM!!! Saruhan’dan Sağduyulu Karar
18.11.2013
0
A+
A-

CHP Genel Merkezi tarafından 2 Kasım günü yapılan MYK’da alınan karar ile Mehmet Kocadon Bodrum Belediye Başkanlığı için CHP adayı olarak atanmıştı.

Fatih Bozoğlu/Bodrum Gündem-18 Kasım 2013

2014 Yerel Seçimlerinde CHP Bodrum Belediye Başkanlığı adayı olarak Mehmet Kocadon’u atarken, Yalıkavak Belediye Başkanı Mustafa Saruhan’ı da Ankara’ya davet etmiş ve kendisine mehmet kocadon mustafa saruhan ziyaret (4)Belediye Meclis Üyeliği ve Belediye Başkan Yardımcılığı görevini teklif etmişti. Başkan Saruhan bu teklifi mücadele arkadaşları ile değerlendirerek karar vereceği açıklamasında bulunmuş ve geçtiğiğmiz Cuma günüde kararını açıklayacağını ifade etmişti. Cuma günü kararını açıklaması merakla beklenen Başkan Saruhan sessizliğini korurken, 18 Kasım (bugün) aldığımız resmi olmayan, ancak doğruluğu kesin bilgiye göre; Başkan Saruhan Bodrum Belediye Meclis üyeliği ve Başkan Yardımcılığı görevini kabul etti.

CHP içinde oldukça olumlu bir hava estirecek olan bu karar ile CHP Bodrum Örgütü 2014 Yerel Seçimlerinde iktidara bir adım daha yaklaştığı kaydediliyor. Bu aşamadan sonra Mehmet Kocadon ve Mustafa Saruhan’ın birlikte çalışmalara devam edeceği, bu durumun da CHP Bodrum İlçe örgütünde yoğun destek göreceği görüşü paylaşılıyor.

Başkan Saruhan’ın en kısa zamanda bir açıklama yapması bekleniyor.

HABERİMİZİNDEN 5 SAAT SONRA… buy valacyclovir

CHP Bodrum İlçe Başkanlığı saat 17:00 itibarı ile üyelerine geçtiğiğ mesajda; order vardenfil buy Cialis online “19 Kasım Salı (yarın) 13:30’da Çarşı Mahllesi İlçe Binamızda Beleidye Başkanlarımız Mehmet Kocadon ve Mustafa Saruhan’ın katılımı ile Yerel seçimle ilgili basın açıklamamıza bekliyoruz.” denildi.

 

ETİKETLER: ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.