Bodrum Gündem

TOMA- ÖĞRETMEN- COP

25.11.2013
0
A+
A-

order Xenical online

Sen öğretmensin, sen yasalara saygılısın, sen elinde Türk Bayrağı taşıyorsun.
Sen ülkenin bütünlüğünden-birliğinden yanasın.
Sen kim, meslek onurunuza-geleceğinize-eğitim özgürlüğünüze sahip çıkmak kim? Bir de öğretmen olacaksınız.
Kusura bakmayın ama kafanız hiç çalışmıyor ve hiç yol-yordam bilmiyorsunuz kardeşim. Bilmediğinizden, affedersiniz ama sudan çıkmış sıpaya dönüp, bir araba da cop yiyorsunuz!

Hakkınızı aramak, anayasal hakkınız olan gösteri ve yürüyüş özgürlüğünüzden yararlanmak mı istiyorsunuz? Sorun anlatalım. Hayatta her şeyin çaresi var. Dinleyin, uygulayın ne dayak yersiniz, ne de tazyikli su.
Üstelik televizyonlar sesinizi dünyaya duyururlar!

1)Önce elinize asla Türk Bayrağı gibi-Atatürk posteri gibi ?Örgütsel Malzemeler? almayacaksınız. Kafanızda poşu, elinizde keleş ve önder Apo?nun posterleri,
PKK bayrakları mutlaka olacak.
?Biji Apo? , ?Serok Apo? ?Bağımsız Kürdistan? ?Erdoğan-Barzani el ele, bölünmüş devlete? yazılı sarı-kırmızı-yeşil renklerden oluşan Nijerya Bayrağı(!) rengindeki pankartlar kullanılacak.
İbrahim Tatlıses ve Şivan Perver adlı boyalı ve yaşlı güzellerin bire bir orantılı yani aynısının tıpkısı, ?karton adam? resimleri taşınırsa, polis size yol açmak için sıradan vatandaşları bile dövecektir.

2) Yürüyüş konvoyunun en önüne Cübbeli Ahmet Hoca ve Jet skisi, kafasında sarık-ayağında şalvar-elinde 99? lukları, göbeklerine kadar sakalları ve uzun değnekleriyle Ticani kılıklı tarikat temsilcilerini koyacaksınız.
Yanlarına Cemaatin bademlerinden köse ve saat kapağı suratlı olanlarını yerleştireceksiniz. Unutmamanız gereken önemli konu şudur; Bu grupların birbirine temas etmelerini mutlaka engellemelisiniz. Bunlar bir araya geldiler mi, birbirlerinin gözünü oyarlar. Aralarına iri-yarı güvenlikçilerden duvar örmeniz lazım.

3) Hoparlörlerden, Türkiye için ?Şerefsizlerin Memleketi?, ?Öcalan, Özgürlük Savaşçısıdır? diyen ve ?Kör Ölür, badem gözlü olur? örneğindeki Ahmet Kaya?nın ?Kafama Sıçar Giderim? türküsü yüksek sesle çalınmalıdır!
Arada bir İbo-Perver düeti olarak, Peşmerge Marşı seslendirilebilir.
Hele bir de, sadece fiziki olarak Nagehan Alçı ve Nazlı Ilıcak benzeri iki öğretmen bulup ön tarafa koydunuz mu, size karada ölüm yok. Deniz için de Deniz Fenerini çağıracaksınız. Hava için İHA İnsansız hava araçları kafanıza düşmezse tehlike yok demektir.

Güvenliğiniz böylece sağlandıktan sonra, polisler mayışacak ve sizleri rahat bırakacaklardır. Amirleri polisleri otobüslerle evlerine gönderir göndermez, esas pankartları ve sloganları derhal Aciclovir online ortaya çıkartıp, mitinginizi yaparsınız.

purchase Viagra

Gördünüz mü, hem toplantınızı istediğiniz gibi yaptınız, hem de ne ıslandınız ne de dayak yediniz. Demek ki ?İleri Demokrasi? denen AK Buluşu iyi anlamak lazımmış, tamam mı hocam!
Yok öyle 25 kuruşa bir simit, azıcık terleyeceksiniz ulan!…

Sağlık ve başarı dileklerimle 25 Kasım 2013
Rifat Serdaroğlu

Yazarın Diğer Yazıları
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.