Bodrum Gündem

Büyük Bir Belediyeyi Örnek Aldık

Büyük Bir Belediyeyi Örnek Aldık
26.11.2013
0
A+
A-

price of Asacol generic Retin-A Bodrum Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı Recai Seymen seçim komisyonu oluşturma çalışmalarının devam ettiğini açıkladı. Kamagra online

Bodrum Gündem Haber/26 Kasım 2013

Başkan Recai Seymen, CHP ilçe binasında basın mensuplarına bir açıklama yaparak kamuoyunda seçim çalışmalarına ilişkin çıkan haberlere açıklık kazandırdı. Seymen, seçimlerde görev alacak partililerin görev dağılımının belirlenebilmesi için çalışmaların devam ettiğini sözlerine ekledi.

CHP İlçe Başkanı Seymen, bir internet sitesinde yayınlanan haberde ?Bodrum gündemini meşgul eden siyasi kulisler arasında 2014 seçimlerinde görev yapacak Özay Kartal (Komisyon Başkanı), Deniz Eyinç ve Serdar Gündoğ?dan oluşan Seçim Komisyonun belirlendiği? cümleleri üzerine partililerin kendisini aradığını açıklayarak hem parti kamuoyunu, hem de Bodrum kamuoyunu bilgilendirme ihtiyacı duyduğunu sözlerine ekledi.

SEÇİM KOMİSYONU BAŞKANI BENİM?

Recai Seymen yönetim kurulunun bu konuda kendisine yetki verdiğini belirterek sözlerini şöyle sürdürdü: ?Parti olarak, bütün Bodrum Yarımadasında komple bir seçim hazırlığı yapıyoruz. Bununla ilgili ciddi çalışmalarımız var. Bu konuda büyük bir belediyenin aldığı seçim çalışmasını örnek aldık. Bu çalışmada bir sistem şeması çıkarttık. Seçim komisyonu benim başkanlığımda ve altında çeşitli komisyonların olduğu bir çalışma biçimi hazırlıyoruz.  Burada değerli parti üyelerimiz, başta koordinasyonu sağlayacak Mehmet Kocair ve İbrahim Apak?la konuştuk. Diğer partililerimizle görüşmeler devam ediyor. Bu üç arkadaşta bize geçen dönem seçimlerde çalıştığını belirterek, ?yardımcı olabilir miyiz?? dediler. Tabii ki bu arkadaşlarada komisyon da olabilirsiniz diye söyledik. Bu haberde seçim komisyonu sanki sadece bu isimlerden oluşuyor gibi bir algı oluştu. Bu algının oluşmaması anlamında bu açıklamayı yapma ihtiyacı duyduk.? dedi.

Başkan Seymen, bu konuda bir sorun olmadığını ve kamuoyunda sadece yanlış algılanan konuyu düzeltmek anlamında bu açıklamayı yaptığını da sözlerine ilave etti.

ETİKETLER: ,
Yorumlar

  1. fikret karataş dedi ki:

    Öğrendiğimize göre Kadıköy örnek alınmış, iyi de olmuş. Başarılar. Yine öğrendiğimize göre, Yönetim kurulu Sn. Seymen’e, Kocadon da 2009 seçimlerinde yardım aldıklarına yetki vermiş. Aklımı kurcaladı doğrusu. Bu bir güven sorunu mu yoksa.? Diğer taraftanCHP başkanlığı kazanırsa Kocadon’a maledilecek, Kocadon kaybederse CHP ye mi maledilecek? Yani iki başlı hareketin sonu iki çeşit anılmaz mı?