Bodrum Gündem

Bodrum Belediyesi Piri Reis Çocuk Parkı Açıldı

03.12.2013
0
A+
A-

Cumhuriyet Mahallesi Severcan Caddesi?nde Bodrum Karia Rotary Kulübü destekleriyle Bodrum Belediyesi tarafından yapılan Bodrum Belediyesi Karia Rotary Piri Reis Çocuk Parkı hizmete açıldı.
Bodrum Gündem Haber
Fluoxetine no prescription Buy Orlistat Generic Topamax
Açılışa Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, Yalıkavak Belediye Başkanı Mustafa Saruhan, Bitez Belediye Başkanı İbrahim Çömez, Bodrum Ticaret Odası Başkanı Mahmut Serdar Kocadon, BESİAD Başkanı Engin Ali Kaplan, CHP Bodrum İlçe Başkanı Recai Seymen, Karia Rotary Bölge Başkanı Serdar Kardıçalı,  Karia Rotary Ege Bölgesi Başkan Yardımcısı Hülya Kocadon, Bodrum Karia Rotary Kulübü Başkanı Serkan Ceylan, Karia Rotary üyeleri, çocuklar ve vatandaşlar katıldı.
Karia Rotary Bölge Başkanı Serdar Kardıçalı açılış konuşmasında Birleşmiş Milletler, UNESCO ve Türkiye Milli Komisyonunun önerisi ile 2013 yılının ?Dünya Piri Reis Yılı? ilan ettiğinden söz etti. Kardıçalı, parkın yapımında emeği geçen herkese teşekkür etti.
Parkın açılışını çocuklarla birlikte yapan Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, UNESCO?nun 2013 yılını ?Piri Reis Yılı? ilan etmesi nedeniyle parka bu ismin verildiğini belirterek şunları söyledi; Karia Rotary Kulübü bu projeyi önümüze getirdiğinde bizim de ilgimizi çekti. Karia Rotary Kulübü uluslararası olan bu projeye 20 bin dolarlık bir katkı sağladı. Biz de üstünü tamamlayarak yaklaşık 55 bin TL?ye bu projeyi birlikte gerçekleştirdik. Hem engelli çocuklarımızın hem de diğer çocuklarımızın böyle bir çocuk parkına kavuştukları için çok mutlu olduklarını görüyorum. Böyle çocuk parklarını önümüzdeki yıllarda Bodrum?un diğer yerlerinde de yaygınlaştıracağız. Biz başkanların en büyük görevi yol, kaldırım yapmak değil, sağlıklı nesiller yetiştirebilmektir.

2 bin 750 m²?lik bir alanda çocuklara hizmet verecek olan parkta engelli çocuk parkı, küçük çocuk parkı, yeşil alan, spor alanları ve otopark bulunuyor.

ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.