Bodrum Gündem

Başkan Tosun Sanayi Esnafını Ziyaret Etti

Başkan Tosun Sanayi Esnafını Ziyaret Etti
07.12.2013
0
A+
A-

MHP Bodrum Belediye Başkan Adayı Konacık Belediye Başkanı Mehmet Tosun, Konacık Küçük Sanayi Sitesi?ni ziyaret etti.

Bodrum Gündem Haber/6 Aralık 2013

Bodrum kent merkezinde ve Yarımada genelinde ziyaretlerini sürdüren Başkan Mehmet Tosun, bu kez de yılda en az üç kez ziyaret ettiği Konacık Küçük Sanayi Sitesini ve esnafı gezdi. Sanayi esnafını tek tek gezen Başkan Mehmet Tosun, esnafın sıkıntıları ve ihtiyaçları hakkında bilgiler aldı.

başkan tosun konacıkta (13)Gerçekleştirilen ziyarete Bodrum Belediye Başkan Adayı Konacık Belediye Başkanı Mehmet Tosun?un yanı sıra; Konacık Küçük Sanayi Sitesi Başkanı Mehmet Şahin, Bodrum Esnaf ve Sanatkarlar Odası 2. Başkanı Erdoğan Başeymez, Bodrum Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkan Yardımcısı Mehmet Aydoğan,  Ağanlar Tersanesi Yönetim Kurulu Başkanı Mazlum Ağan, Bitez Belediyesi?nin geçmiş dönem belediye başkanlarından Remzi Güngör, MHP Konacık Belde Başkanı Ecz. Burak Söğütlü, Bitez Belde Başkanı Nevzat Kanber, Bodrum Çarşı Esnafından Ahmet Özkeskin, Mehmet Kızılağaç, Bodrum Belediyesi eski meclis üyelerinden Hülya Aşkın, MHP İlçe Kadın Kolları Başkanı Melek Topçu Yılmaz ile Yönetim kurulu üyeleri eşlik etti.

başkan tosun konacıkta (11)KONACIK SANAYİ ÖRNEK BİR ÇALIŞMANIN ÜRÜNÜ?

Konacık Küçük Sanayi Sitesi kurulduğu günden bu yana yılda en az iki üç defa ziyaret ettiklerini belirten Bodrum Belediye Başkan Adayı Konacık Belediye Başkanı Mehmet Tosun, şöyle konuştu:

“Bugün de gördük ki sanayi esnafımız site yönetimi başkanımız Mehmet Şahin ile birlikte sanayimize sahip çıktıklarını, düzen disiplin gerekse temizlik konusunda Konacık sanayisinin hala taşındığı dönemdeki düzenini titizliğini koruduğunu görüyoruz. Bunu görmek beni son derece memnun etti. 2013 yılı bitmeden esnaf odasından ve meclis üyesinden arkadaşlarımız ile birlikte partiden arkadaşlarımızla birlikte esnafımıza hayırlı işler diledik, hem de yerinde sorunları gördük. Ama sorun olmadığına şahit olduk. Sadece otopark ile ilgili sıkıntıları var inşallah onunla ilgili de belediyemiz çalışmalara başlamış durumda. Güney’e doğru sanayiyi bir miktar genişletmek suretiyle sorunu çözeceğiz. Onun haricinde güvenlik kamerasıyla, giriş çıkışlarıyla Konacık sanayi bölgenin örnek sanayisi olma özelliğini korumakta. Burada üçlü çalışma sistemi var. Demek ki üçlü iyi çalışıldığı zaman, birlik ve beraberlik sağlandığı zaman aynı dili konuştuğunuz zaman böyle güzel eserler ortaya çıkıyor” dedi.

başkan tosun konacıkta (6)ESNAFTAN BAŞKAN?A YOĞUN İLGİ?

Sanayi camisinin de inşaatında sonlara yaklaşıldığını vurgulayan Başkan Mehmet Tosun, “Sanayi sitemizin cami inşaatı devam ediyor. Kısa bir süre sonra camimizde bitecek ve bu ihtiyacımız da ortadan kalkmış olacak. Toplu iş yerlerimiz de taşındı. Bugün sanayideki dükkanlarımızın az bir kısmını ziyaret edebildik. Çünkü esnafımızın yoğun bir ilgi alakasıyla karşılaştık. Ama önümüzdeki günlerde diğer iş yerlerini de ziyaret edip, karşı taraftaki toplu iş yerlerine taşınan arkadaşlarımızı ziyaret edip çalışmalarımıza son sürat devam ediyoruz” diye konuştu.

başkan tosun konacıkta (12)ZİYARET SIRASINDA TOSUN’A TEŞEKKÜR PLAKETİ?

Başkan Mehmet Tosun’u sanayi ziyareti sırasında ÇYDD Başkanı Meral Saraçbaşı ile üyeleri ziyarette bulunarak teşekkür plaketi sundular. Tosun, ÇYDD üyelerinin ziyareti hakkında şu bilgileri verdi:

“Biz ÇYDD ve diğer STK’lar ile birlikte onların Cumhuriyetimizin 90. yılı kutlamaları nedeniyle bizden 29 Ekim’de bizden talepleri olmuştu. O talep ise şöyleydi. Bizler Sivil Toplum Örgütleri olarak Konacık’ta bir yer tahsis ederseniz 90 tane zeytin fidanı dikmek istiyoruz dediler. Bizde ne demek emrinizdeyiz dedik. Araziyi hazırladık o fidan dikiminden ötürü o günün anısına yapılan çalışmadan ötürü teşekkür belgesini bize sundular. Biz Cumhuriyet’in olduğu Atatürk’ün olduğu onun ilke ve inkılaplarının yaşatıldığı her noktada, ülkemizin bayrağımızın söz konusu olduğu her noktada taviz vermeyiz, emir telakki ederiz. Sanayideki ziyaretlerimizi kesmemek adına burada görüştük. Kendilerine teşekkür ediyoruz.”

başkan tosun konacıkta (3)YILIN İŞLETMESİ SEÇİLECEK?

Konacık Belediye Başkanı Mehmet Tosun, her sene yaptıkları gibi Konacık Sanayi sitesi içerisinde hizmet veren en düzenli ve güzel işletmeye ödül vereceklerini belirterek, şöyle konuştu:

Bugün her yıl olduğu gibi arkadaşlarıma talimat verdim. Bir komisyon kuruyoruz. Çok güzel işletmelerimiz esnaflarımız var onlara her yıl olduğu gibi esnaf odamız ile birlikte ödüllendireceğiz. Onun da çalışmasını başlattık. İnşallah bu ay bu çalışma sonuçlanacak Ocak ayında da gelip üç örnek işletmeye ödülünü vereceğiz. Ödüllerini de esnaf odası alacak” dedi.

.

ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.