Bodrum Gündem

SON DAKİKA!!! MUSTAFA PAŞALI AKP BODRUM ADAYLIĞI KESİNLEŞTİ

SON DAKİKA!!! MUSTAFA PAŞALI AKP BODRUM ADAYLIĞI KESİNLEŞTİ
09.12.2013
0
A+
A-

buy Plan B online order Cytotec online

Başbakan Erdoğan’ın Muğla ziyareti sırasında Bodrum Belediye Başkanlığına Mustafa Paşalı’nın aday olarak gösterileceği haberini yayınlayan BODRUM GÜNDEM haberi her zaman olduğu gibi yine doğru çıktı.

purchase Prozac Fatih Bozoğlu/Bodrum Gündem-9 Aralık 2013

Geçtiğimiz hafta Muğla, Fethiye ve Milas’ta miting yapan Başbakan Erdoğan Bodrum Belediye Başkanlığı için Mustafa Paşalı ile görüştüğünü ve Paşalı’nın da adaylığını kabul ettiğini yazmıştık. Bir çok haber sitesi ise bu habere bağlı olarak Paşalı ve AKP yönetimi tarafından sadece tanışma amaçlı bir araya gelindiğini, Bodrum Belediye Başkan adaylığının konuşulmadığı yönünde haberler yayınlamışlardı.

Kritik karar dönemlerinde yaptığımız bir çok haber gibiyine bu yaptığımız haberin doğruluğu kanıtlanmış oldu.

Geçtiğimiz hafta Başbakan Erdoğan ve Muğla AKP İl ve İlçe teşkilatları Marmaris’te yemekte bir araya geldiler. Gece yarısına az bir süre kala AKP Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu, AKP Muğla İl Başkanı  Nihat Öztürk ile birlikte Bodrumlu tanınmış bir kaç iş adamı ile birlikte Başbakan Erdoğan ile görüşen Mustafa Paşalı Belediye Başkanlığı adaylığı için üç projenin Bodrum için uygulanma sözü verilmesi durumunda kabul edeceğini ifade etmiş. Paşalı’nın Başbakan’a  şart olarak proje öne sürmesi ise memnuniyetle karşılanmış. Bu görüşmenin ardından Bodrum’a doğru yola çıkarlar. Bodrum AKP Teşkilatı yöneticileri ve Paşalı Marmaris Akyaka mevkiinde iken gelen bir telefon ile Mustafa Paşalı’nın Marmaris’e geri dönmesi istenir. Yoldan geri dönen Paşalı, DP eski Genel Başkanı ve AKP Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu ile gece yarısı 02:30’a kadar süren bir görüşme yaparlar. Paşalı Pazartesi veya Salı günü evladının İzmir’de bir hastanede küçük bir operasyon geçireceğini söylemesi üzerine Soylu, detayların görüşülerek son düzenlemelerin yapılması için Perşembe günü Ankara’ya çağırır.

Perşembe ve Cuma günü yapılan görüşmeler sonucu Mustafa Paşalı’nın Bodrum’da AKP Belediye Başkan Adaylığı kesinleştirilmiş olur. Bir kaç gündür AKP sosyal paylaşım sitelerinden adaylarının en kısa zamanda kamuoyuna açıklanacağı mesajlarını göndermekteydi.

Yine: Resmi olmayan “kesin” bilgilere göre Mustafa Paşalı AKP Bodrum Belediye Başkan Adayı olarak belirlendi.

ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.