Bodrum Gündem

Anıl’ın Forması 15 bin Lira

14.12.2013
0
A+
A-

Bodrum Belediyesi Bodrumspor tarafından düzenlenen destek gecesine yüzlerce Bodrumlu katıldı. Futbol takımı oyuncaları tarafından imzalanan iki formadan birini Bodrum Kaymakamı Dr. Mehmet Gödekmerdan 10 Bin TL’ye aldı.

Bodrum Gündem Haber/13 Aralık 2013 Disulfiram online

Bodrum Belediyesi Bodrumspor tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen destek gecesi bu yıl Ramada Otel’de düzenlendi. bodrumspor yemek (12)Yemeğe Bodrum Kaymakamı Dr. Mehmet Gödekmerdan Bodrum Belediye Başkanı CHP Bodrum Belediye Başkan Adayı Mehmet Kocadon, Cumhuriyet Başsavcısı Hayati keskin, Bodrum İlçe Emniyet Ömer Akgün, Konacık Belediye Başkanı MHP Bodrum Belediye Başkan Adayı Mehmet Tosun, Gümüşlük Belediye Başkanı Mehmet Tire, Göltürkbükü Belediye Başkanı Halil İbrahim Kaynar, CHP Muğla İl Başkanı Mustafa Öztürk, CHP İlçe Başkanı Recai Seymen, MHP İlçe Başkanı Asım Başaran, Bodrumspor eski başkanları, Bodrumspor yöneticileri başta olmak üzere çok sayıda Bodrumspor taraftarı katıldı.

Bodrumspor’un çalışmalarının anlatıldığı slayt gösterisiyle başlayan gecece ilk konuşmayı yapan Bodrum Belediye Bodrumspor Başkanı Rıza Karakaya Bodrumspor’un hedefinin 3. Lig olduğunu ifade ederek, “Bodrum Belediyesi Bodrumspor birçok branşta çalışmalarını başarıyla sürdürmekte. Bünyemizde bulunan sporcularımız Bodrum’a yakışır, Bodrum adını başarıyla taşıyan sporcular. Göreve geldiğimiz günden buyana Bodrum adını daha iyi yerlere taşımak için mücadele ediyoruz. Sporcularımız ve yöneticilerimiz bunun için canla başla çalışıyor” buy diflucan dedi.

bodrumspor yemek (23)Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon ise sporun insan hayatında çok önemli olduğunu ifade ederek, “Beni her yerde spor yaparken görebilirsiniz. Bazen kalede, bazen denizde, bazen basketbol sahasında, bazen voleybol sahasında. Ben her fırsatta spor yapıyorum. Umuyorum beni gören gençlerimizde spor yapar. Gelecek nesillerin sağlıklı ve dinamik olması için spor önemli. İşte bu anlayış ile elimizden geldiği kadar Bodrum Belediyesi Bodrumspor’a destek oluyoruz” şeklinde konuştu.

Her fırsatta Bodrumspor’a destek olan ve Bodrum Kaymakamı Mehmet Gödekmerdan ise Bodrumspor’un başarılı sonuçlarının tüm Bodrumluları olduğu gibi kendisini de gururlandırdığını ifade ederek, “Bu genç arkadaşlarımızın branşlarında gerçekleştirdiği mücadeleler ve aldıkları başarılı sonuçlar bizleri çok mutlu ediyor” dedi.

Natrexone order bodrumspor yemek (24)Konuşmaların ardından Bodrumspor’a destek olanlara plaketler verildi.

Bodrumspor yöneticisi Muharrem Buğra Çetin’in sunduğu açık arttırmada renkli görüntüler oluştu. Açık arttırmada satışa çıkartılan Bodrumspor Futbol takımı oyuncaları tarafından imzalanan iki formadan birini Bodrum Kaymakamı Dr. Mehmet Gödekmerdan 10 Bin TL’ye, diğer formayı Bodrumspor yöneticisi Maviay firmasının sahibi Aydın Güven 6 Bin TL ye, Bodrumsporlu futbolcular tarafından imzalanmış futbol topunu Fatih Efe 5 bin TL’ye ve Dünya Şampiyonu yelken sporcusu Anıl Çetin’in formasını Mazlum Ağan 15 bin TL ye satın aldı.

Geceye katılanlar Ender Kasal’ın seslendirdiği şarkılarla keyifli saatler geçirdiler.

ETİKETLER: ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.