Bodrum Gündem

Mehmet’i Destekleyeceğiz

18.12.2013
0
A+
A-

Dağbelen ve Yakaköy ziyaretlerinin ardından Turgutreis Beldesi’ne bağlı Dereköy’e geçen Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, eşi Hülya Kocadon ve beraberindeki heyet, öncelikle köyün büyüklerinin gün içinde toplanıp sohbet ettiği Kahveci Abdullah’ın yerine, büyüklerin ellerini öpmeye girdiler.

Bodrum Gündem Haber/18 Aralık 2013

Başkan Mehmet Kocadon’u karşılarında görünce çok sevinen, kendisini büyük bir sevgiyle karşılayan Dereköy’ün büyükleri, diflucan without prescription “Biz kocadon dereköy ziyareti (2)başkanımızın çocukluğunu biliriz, baba dostuyuz. O bizim oğlumuz. Bizlere saygısını, sevgisini hiç eksik etmedi. Bizlerle hep ilgilendi, her sorunumuzda yanımızda oldu. Bodrum için herkese karşı dik durdu, ağır bedeller ödedi. Şimdi O’nun nasıl bize hizmeti ve hizmet sözü varsa bizim de çocuğumuzla, torunumuzla, hısım akrabamızla kendisine sonuna kadar destek sözümüz var.” Buy Strattera online sözleriyle kucakladılar. Duygu dolu anların yaşandığı ziyaret sonrasında büyüklerin ellerini öpüp hayır dualarını alan Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, Alaaddin’in kahvesinde toplanan vatandaşlarla buluşmaya geçti.

Dereköy halkının kalabalık olarak katıldığı toplantıda Başkan Mehmet Kocadon, Bodrum Belediyesi tarafından köye yapılan okul tadilatı, asfalt, su, kanalizasyon çalışmaları ve mezarlık bakımı hakkında bilgiler verdi. Dereköy halkının da isteklerini dinleyen ve not ettiren Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, karşılamadan çok memnun olduğunu, ileriki zamanlarda daha fazla ziyarete geleceğini, Dereköy halkının isteklerinin zaman ve yasal şartlar doğrultusunda en kısa sürede gerçekleştirileceğini, bunun için kendilerinden de destek beklediğini ifade etti.

kocadon dereköy ziyareti (7)Köy halkı tarafından kendisine söz verilen Dereköy Muhtarı Hüseyin Can, köye yapılan hizmetlerden dolayı çok mutlu olduğunu ifade etti ve Başkan Mehmet Kocadon’a tüm köy halkı adına teşekkür ederek “Başkanımız Mehmet Kocadon bizim hep yanımızda olmuştur. Köyümüzün birçok sorununda kapısını ne zaman çalsak geri çevirmeden sorunumuzu gidermiştir. Kendisi bizi yalnız bırakmadı, biz de sonuna kadar destekçisiyiz.” order methotrexate dedi. Kahve toplantısından sonra düğün evine de uğrayıp tebriklerini ileten Başkan Mehmet Kocadon, sevgi gösterileri arasında Dereköy’den ayrıldı.

ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.