Bodrum Gündem

“Bize Konacık’tan Ev Aldırttınız”

19.12.2013
0
A+
A-

Ünlü Karikatürist Bedri Koroman’ı evinde ziyaret eden Başkan Mehmet Tosun, Koroman ile siyaset üzerine mizah sohbeti yaptı. Ziyarette, Bedri Koroman’ın eşi Nil Koroman, Başkan Mehmet Tosun’a 2014 Yerel Seçimleri için uğur parası verdi.

Bodrum Gündem Haber/18 Aralık 2013 order Premarin

MHP Bodrum Belediye Başkan Adayı Konacık Belediye Başkanı Mehmet Tosun, Ünlü Karikatürist Bedri Koroman’ı Bodrum’un Torba Viagra Gold no prescription bedri koraman konacık belediye abşkanı mehmet tosun (2)Mahallesi’ndeki evinde ziyaret etti. Ziyarette Başkan Mehmet Tosun’a, Ağanlar Tersanesi Yönetim Kurulu Başkanı Mazlum Ağan, Bitez Belediyesi’nin geçmiş dönem başkanlarından Remzi Güngör, MHP Kadın Kolları Başkanı Melek Topçu Yılmaz, çarşı esnafından Ahmet Özkeskin ve MHP Bitez Belde Başkanı Nevzat Kanber eşlik etti.

 “Konacık Yarımada İçin Bir Vitrin Oldu”                               buy Topamax

10 yıldır Torba’daki evinde yaşayan Bedri Koroman ile hem siyaset üzerine hem de günlük hayata yönelik mizahi konular konuşuldu. Bedri Koroman, hayatı boyunca çizdiği karikatürlerden derlediği “Siyaset Arenası” adlı kitabını Başkan Mehmet Tosun için imzaladı. Bedri Koroman’ın eşi Nil Koroman ise Başkan Mehmet Tosun’a 2014 Yerel Seçimleri’nde uğur getirmesi amacıyla 20 TL uğur parası verdi. Mehmet Tosun’un Konacık’ta yaptığı çalışmalardan övgüyle bahseden Nil Koroman, “Konacık Yarımada için bir vitrin oldu, bunun için de Konacık’tan ev aldık. Yani bize Konacık’tan ev aldırttınız.” şeklinde konuştu.

ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.