Bodrum Gündem

Birileri Yara Kaşıyor

Birileri Yara Kaşıyor
21.12.2013
0
A+
A-

Bodrum Gümbet’te bulunan Barış ve Demokrasi Partisi Bodrum ilçe binasına 20 Aralık gece yarısı bilinmeyen şahıslar tarafından saldırı oldu.

Bodrum Gündem Haber/21 Aralık 2013

Bodrum’da bilinmeyen kişi yada kişiler tarafından gece yarısı BDP İlçe binasının taşlarla camları kırıldı. Sabah ilçe binasına gelen BDP Bodrum İlçe Başkanı Mehmet bodrumda bdp binası taşlandı (1)Polat emniyete suç duyurusunda bulunarak faillerin bulunması talebinde bulundu.

BDP İlçe Başkanı Polat geçtiğimiz yılda parti binalarının taşlarla saldırıya uğradığını, ama faillerin bulunamadığına dikkat çekerek; “Biz dün bir basın açıklaması yapmıştık. Bir önceki Kasım ayında açlık grevleriyle ilgili basın açıklaması yaptıktan sonra da 6 tane arkadaşımız burada açlık grevlerini desteklerinden saldırıya uğramıştı. Dün basın açıklaması yapmış olmamız, bizde bu şüpheyi uyandırıyor. Demek ki bizim burada demokratik hiçbir hakkımız yok. Demokratik haklarınızı kullandığınız zaman biz size saldıracağız’ anlamına geliyor. Kasım ayındaki suç duyurumuzdan bir sonuç çıkmadı. Buradan da bir sonuç çıkmazsa buradaki yetkililerin güvenlerinden gerçekten şüphe duyarız” dedi.

Bodrum Emniyeti ise saldırı ile ilgili geniş bir soruşturma başlatırken, taşların üzerindeki parmak izlerini de aldı.

.

ETİKETLER: ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.