Bodrum Gündem

CHP Yalı Beldesinde Seçime Hazır

23.12.2013
0
A+
A-

Cumhuriyet Halk Partisi Yalı Beldesi Belde Binasının açılışında gövde gösterisi yaptı. Yoğun katılımın olduğu açılış töreninde CHP İlçe Başkanı Seymen AKP’ye yüklendi. order Prozac online

Fatih Bozoğlu/Bodrum Gündem-22 Aralık 2013

30 Mart 2014 Yerel Seçimleri için yoğun çalışmalarını sürdüren Cumhuriyet Halk Partisi Bodrum örgütü CHP Yalı Belde Başkanlığını faaliyete açtı. Belde başkanlığı aynı zamanda seçim yalı belde binası açılışı (140)ofisi olarak kullanılacak.

Yalı Belde Başkanlığı ve seçim ofisini açılışına CHP İlçe Başkanı Recai Seymen ve Bodrum belediye Başkanı Mehmet Kocadon ile birlikte Yalıkavak Belediye Başkanı Mustafa Saruhan, Yalı Belediye Başkanı İsmail Altındağ, Bitez Belediye Başkanı İbrahim Çömez ile birlikte, Bodrum Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Özalın, Muğla Belediye Başkan aday adayı Fevzi Topuz, Bodrum Belediye Meclis üyesi aday adayları ve vatandaşlar katıldılar. Yaklaşık 800 kişinin katıldığı açılış töreninde CHP Yalı Belde Başkanı Hasan Güngör’ün ev sahipliğinde yapılan törende kadınlar için ön tarafta sandalye ve tabureler hazırlanması dikkat çekti.

yalı belde binası açılışı (82)“YOLCUDUR ABBAS BAĞLASAN DURMAZ”

CHP İlçe Başkanı Recai Seymen açılış konuşmasında AKP’ye yüklenirken rüşvet ve yolsuzluk operasyonu ile AKP Hükümetinin yok olacağını söyledi. Başkan Seymen eski ANAP’lılardan Demokrat Partililere hatta MHP ve AKP’lilerden bile oy istediklerini belirtirken Sosyalistlerinde CHP çatısı altında birleşmeleri gerektiğine vurgu yaptı. Türkiye’de son günlerde yaşanan yolsuzluk, görevden almalar ve operasyonlar sonucu gelinen noktayı “Yolcudur Abbas, Bağlasan Durmaz” dediğinde katılımcılardan yoğun tezahürat aldı. Başkan Seymen Bu kimlikle ülke idare edilir diyerek geçtiğimiz ay CHP’ye geçen Yalı belediye Başkanı İsmail Altındağ’ın CHP kimliğini verdi.

methotrexate online Cheap Vermox yalı belde binası açılışı (111)ŞİMDİ SIRA BENDE, VEFA BORCUMU ÖDEMEK İÇİN FIRSAT VERİN…

Başkan Mehmet Kocadon, Yalı Beldesinin imar planlarının engellenerek, beldeye hizmet gelmesinin engellendiğine vurgu yaptığı konuşmasında “Son bir yıldır da bize gelen bütün sorunlarınızı çözmeye çalışıyoruz. Mezarlıkları düzenledik, yol-su gibi sorunlarınızı çözmeye çalışarak, dirilerimize de ölülerimize de sahip çıkıyoruz.” Dedi. Başkan Kocadon geçtiğimiz yıl yaşadıklarını hatırlatarak “İtibarımızı zedelemek amacı ile başıma gelenleri biliyorsunuz. İş kazası sonucu zorunlu bir yüz günlük tatilim oldu. Bütün Türkiye ve de özellikle sizler ‘başkanımız dimdik ayakta duruyor, biz de dimdik O’nun arkasındayız’ dediniz. Şimdi sıra bende. Bu duruşunuza karşı bir vefa borcum var. Bunu ödeme fırsatı verin bana. Seçimlerden sonra hizmet fırsatı verin. Sizlerden bunu istemeye hakkım var. Ve en önemlisi de, bir kez elden gidince geri alamayacağımız Cumhuriyet’e, laikliğe sahip çıkmamız gerekiyor. Bodrum’da alacağımız yüksek oy, bütün Türkiye’ye ve morali bozulan insanlarımıza umut kaynağı olacaktır.” dedi.

Başkan Kocadon’un konuşmasının ardından Belde Başkanlığının açılış kurdelesi kesildi. Başkanlar Kocadon, Altındağ ve Saruhan kurdeleyi küçük çocuklara kestirdiler. Ardından keşkek, pilav ve ayran ikramı yapıldı.

Yalı Belde Başkanlığının açılış töreninde Genel Merkez’de yapılan PM toplantısından gelen haberler değerlendirirken Belediye Meclis Üyeliği için aday adayı olanlarda Yalı halkına kendilerini tanıtmaya çalıştılar.

 

ETİKETLER: ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.