Bodrum Gündem

Mart’ta Temel Atlacak

Mart’ta Temel Atlacak
23.12.2013
0
A+
A-

22 Aralık Pazar günü Bodrum Belediyesi Nurol Kültür Merkezi’nde yapılan Bodrum Küçük Sanayi Sitesi’nin Genel Kurulu yapıldı, Bodrum Küçük Sanayi Sitesinin 30 Mart’tan önce temeli atılacak.

Bodrum Gündem Haber/22 Mart 2013

İzmir Vali Yardımcısı Cumhur Güven Taşbaşı’nın da katılarak destek verdiği genel kurulun divan başkanlığını, eski belediye başkan yardımcısı Mehmet Kocair yaptı. Düzenli gündem bodrum küçük sanayi sitesi genel kurul (4)maddelerinin görüşüldüğü genel kurulda en önemli madde sanayi inşaat maliyetinin 2014 bakanlık yatırım programına alınması için yönetim kurulunun yetkilendirilmesi oldu.

Açılış konuşmasında konuşan Bodrum Belediye Başkanı Kocadon turizmle geçinen Bodrum’un gizli kahramanlarının küçük sanayi esnafı olduğuna vurgu yaparak “Her türlü hizmet sektörüyle turizmin arkasında siz gizli kahramanlar var, kapı, pencereden, araba kaportasına, gulet yapımından,  torna tesviyeye Bodrum’un yükünü sizler üstleniyorsunuz. Ben de size gerekli tüm desteği sağlayacağım, siz benim esnafımsınız, sizin karnınız doymazsa, bu benim sorumluluğumdur. Kooperatif yönetimiyle çalışmalarımız güzel gidiyor, hepimiz zor zamanlar geçirdik, ben zorda iken siz arkamda durdunuz, şimdi ben sizin arkanızdayım, sizin hakkınızı ben savunacağım” dedi. Salonda büyük bir tezahürat yaşanırken, Başkan Kocadon’un oldukça mutlu olduğu görüldü.

Mehmet Melengeç’in gündemle ilgili önemli açıklamalar yaptığı, Bodrum Belediyesi’nin küçük esnafın korunacağı proje için 30 Mart’tan önce temel atılması planlanıyor.

.

ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.