Bodrum Gündem

“İyi ki Varsın” Resim Sergisi Açıldı

24.12.2013
0
A+
A-

purchase Lasix

buy Propranolol Genç kuşak sanatçılardan Işın Nur Cicerali’nin, son dönem resimlerinden oluşan “İyi Ki Varsın” Resim Sergisi düzenlenen kokteyle açıldı.

buy topamax Uğur Yurtsev/23 Aralık 2013

Sanatçının katılımıyla Bodrum Nurol Sanat galerisinde açılan “İyi Ki Varsın” Resim Sergisine çok sayıda Bodrumlu sanatsever katıldı. Ankara Nurol Sanat Galerisi’nin ardından, şimdi de Bodrum Nurol Sanat Galerisi’nde  eserlerini sergileyen Işın Nur Cicerali’nin  sergisinde yağlı boya tabloların yanı sıra dekoratif amaçlı kolaj çalışmaları ve deniz temalı illüstrasyonlar da dikkat çekiyor.

Soyut figüratif eserlerinde çoğunlukla kadın temasını kullanan ve pek çok sanatçı gibi kadınlardan ilham aldığını belirten Sanatçı Işın Nur Cicerali,“Bu sergide, koşuşturma sırasında görmezden geldiğimiz ama bizi mutlu eden bazı şeyleri vurgulamak istedim. Bu yüzden serginin adı İyi Ki Varsın”. Durduğu yere ilham veren kadınların, tablolarıma anlam kattığını düşünüyorum. Bu nedenle çoğunlukla merkeze kadınları koyuyorum. Dingin figürlerle masalsı kurgular oluşturuyorum”dedi.

Sergi 05 Ocak 2014 tarihine kadar, Pazartesi günleri hariç, her gün 12:00-20:00 saatleri arasında gezilebilecek. Ayrıca sanatçının resimleri www.nurolsanat.com ve www.lebriz.com online sergi salonundan da izlenebilir.

ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.