Bodrum Gündem

Bodrum Rotary’den Etrim Öğrencilerine Destek

25.12.2013
0
A+
A-

Bodrum Rotary Kulübü 2013 yılının son toplantısında, Etrim köy ilk öğretim okulu öğrencileri yararına “Yeni yıl” balosu düzenledi.

buy Cialis super active online
Aciclovir without prescription Bodrum Gündem Haber/25 Aralık 2013

Bodrum Paşatarlası koyunda Su restoran da düzenlenen toplantıya katılan Kulüp üyeleri İrmene Köy İlk öğretim okulu yararına bir de çekiliş düzenlediler. Bodrum Rotary Kulübü 2013 rotaryden etrime destek (1)2014 dönem Başkanı Figen Uyanık,  1988 yılında kurulan kulübün bu güne kadar çocuk, sağlık, sosyal dayanışma ve eğitim konularında çok sayıda etkinlik düzenlediklerini anlattı. Kulübün 25 inci dönem başkanı olan Figen Uyanık Etrim hediye verilecek çocukların Köy Muhtarı Mehmet Karaman tarafından belirlendiğini ve İlköğretim okulunda okuyan yaşları 5 ile 11 arasında olan 33 çocuk için eğitim setleri hediye ederek eğitime katkı sağlamayı amaçladıklarını açıkladı.

Figen Uyanık yeni yıl partisinde yaptığı konuşmasında: Retin-A cream “Bu akşam sizlerle birlikte, toplum birliği komitesi olarak seçtiğimiz Etrim köyü yararına bir çekiliş yaparak, elde ettiğimiz gelirle  köy muhtarı Mehmet Karaman ‘dan sayısını aldığımız ilköğretim çocukları  11 erkek 22 kız öğrencilerimize 28 Aralık günü ETRİM köy meydanında çocuklarımızla sıcak ilişki kurarak bu hediyeleri dağıtmaya çağırıyoruz. Rotary ailesi olarak, 2014 yılına Rotary ile yaşamları değiştirin Sloganıyla yapacağımız bir çok çalışmaya “merhaba” diyoruz..” dedi.

ETİKETLER: ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.