Bodrum Gündem

SES VER BODRUM!

SES VER BODRUM!
26.12.2013
0
A+
A-

cheap Kamagra

Gökova Körfezi  elden gidiyor!

SES VER BODRUM!

Kurumların ve Siyasilerin ne düşündüklerini öğrenmek istiyoruz…

 

Erman Aras Bodrum Belediye Başkan Aday Adayı

Erman Aras

where can i buy Plavix Erman Aras cheap Topamax

T.C. Başbakanlık Özelleştirme İdaresi tarafından  açıklanan ihale ilanı ardından Bodrum’da  büyük tepkilerin olaçağını düşünmüştüm. Yanılmışım. Bir kaç duyarlı sesin, bir kaç duyarlı yayının  dışında  tıs yok. Sessiz kalmak kabullenmek demektir.Demek ki herkez memnun!

Özelleştirme idaresinin Gökova Körfezine liman yapmak için son teklif verme tarihi 24 ocak. Peki bu liman neyin nesi ! Bu liman ne işe yarayacak?

Bodrum / Karaova Bölgesinde Karacahisar’da yapılmak istenen santralın ilanında da  ithal kömürden söz ediliyor. Demek ki bölgemizdeki  termik santraller özelleştirilirken ithal kömür getirmeleri için  alt yapısı da hazırlanıyor. Termik santreller bölgeyi her geçen gün öldürürken ve bizleri zehirlerken bunla yetinmemişler şimdi de ithal zehir getirecekler.  Yatağan termik santralının 20 diğerlerinin yaklaşık kömür rezervi 30 yıl olduğu söyleniyor.  Bir limanın yapım maliyeti ortadadır. Sadece ithal kömür taşıyacak gemi trafiği ile yapılacak limanın  rantabl olması söz konusu değildir. Özel sektör zarar etmek için bir liman yapmaz. O halde bu liman farklı amaçlar la da kullanacaktır demektir. Muğla’da Mermercilerin ve madencilerin yıllardır Gökova’ya ihracat limanı yapma iştahlarının varlığını hep biliyoruz. Onlarında arayıp bulamayacakları fırsat böylece doğmuş oluyor. Haydi gözleri aydın.  Gökova’da liman dışında bekleyen gemiler arasında  mavi yolculuk  yapmak da  zevkli olsa gerek. Bu gün sesini çıkarmayanlar  yarın  sesini çıkartırlarsa onlara da şimdiden geçmiş olsun.

Evet Bodrum’dan ses çıkmıyor. Bodrum’u yönetmeye talip olanlar, Aday olmak için yarışan meclis üyeleri, Başkan adayları, Parti Yöneticileri, Yerel Yöneticiler, Tüm Kurumların, Odaların, Yetkililerin görüşlerini öğrenmek istemek hakkımız olsa gerek.

Kim ne düşünüyor şimdi duymak istiyoruz.

ETİKETLER: ,
Yorumlar

  1. Merve Çopuroğlu dedi ki:

    Merhaba bu konuyla ilgili herhangi bir kampanya başlatmadıysanız change.org ta bir kampanya başlatabiliriz?

    1. erman aras dedi ki:

      Sanırım başlatılmadı. Destek verirseniz memnun oluruz.

  2. Change.org’da imza kampanyasının yanı sıra daha somut, daha ses getirecek, sadece yerel basının değil, ulusal basının da yayınlayacağı, geniş katılımlı bir eylem organize edilmeli. Parklar Bizim Bodrum olarak, üzerimize düşen görevi yapmaya hazırız.

    1. erman aras dedi ki:

      Problem ortak. elimizden geleni birlikte yapalım. teşekkürler

  3. Nayil Kabak dedi ki:

    https://www.facebook.com/groups/sesverbodrum/?fref=ts
    fecabookta bir grup kurdum..
    gruba bekliyorum bu grupta çözüm üretmeye yönelik öneriler sohbetler konuşmalar yapalım

  4. Gökçer Karaağaç dedi ki:

    Datça dayanışması olarak elimizden geleni yapmaya hazırız,