Bodrum Gündem

YENİ YIL, YENİ UMUTLAR, YENİ HAYAL KIRIKLIKLARI OLMASIN…

YENİ YIL, YENİ UMUTLAR, YENİ HAYAL KIRIKLIKLARI OLMASIN…
01.01.2014
0
A+
A-

Özel Bodrum Hastanesi’nde görev yapan Psikolog Miray Demir, yeni yılda yeni umutlar beslemek normal ancak olmayacak hayallerin peşinden koşup hayal kırıklığı yaşamayın, dedi.

PSİKOLOG MİRAY DEMİR 11 buy Mesalamine Yılbaşı biletlerine de çok umut bağlamamak gerektiğini belirten Psikolog Miray Demir, gerçekçi hedefler belirleyerek başarıya ulaşmak için en uygun şartları yaratmaya çalışmanın esas olduğunu söylüyor.

Yeni yıla girerken hayatımızı nasıl gözden geçirmemiz gerektiği ve yeni kararlarımızı alırken nelere dikkat etmemiz gerektiğini anlatan Psikolog Miray Demir, yeni yıla ilişkin ipuçları verdi.

BEKLENTİLERİNİZİ GÖZDEN GEÇİRİN; Zaman zaman yeni kararlar almak veya aldığımız kararları uygulamaya koymak için belli tarihlere ihtiyaç duyuyoruz. Doğum gününde sigarayı bırakmak gibi… Yılbaşı da hayata karşı beklentilerimizi yeniden değerlendirmek, hayata karşı bakış açımızı yeniden gözden geçirmek için iyi bir fırsat olabilir.

buy Valtrex KENDİNİZE KARŞI ACIMASIZ OLMAYIN; Yılbaşında geride bıraktığımız yılın muhasebesini yapmış oluruz. Bu muhasebede kendinizi acımasızca eleştirmek yerine geliştirici eleştirilerde bulunmakta fayda var. Örnek vermek gerekirse, “Neden mutsuzum?” demek yerine, “Nasıl daha mutlu olabilirim?” diye düşünmek daha doğru.

buy esomeprazole GERÇEKÇİ HAYALLER KURUN; Yeni yılla birlikte hayata yeni bir başlangıç yapmak istiyoruz. Ancak beklentilerin ulaşılamaz olması hayal kırıklığı yaratabiliyor. Her ne kadar yılbaşı yeni bir başlangıcı ifade ediyorsa da geçmişimizden bir anda kurtulup yepyeni bir hayata başlayacağımızı düşünmek hayalci bir yaklaşım olacaktır.

ETİKETLER: ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.