Bodrum Gündem

Bodrum Yılbaşında, Haziran Ayı Kadar Doldu

Bodrum Yılbaşında, Haziran Ayı Kadar Doldu
02.01.2014
0
A+
A-

Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon yılbaşında Bodrum’da açık olan otellerin ortalam yüzde 80 dolu olduğunu söyledi. Yılbaşı ile ilgili bilgiler veren Başkan Kocadon gazeteciler ile sohbet etti.

Fatih Bozoğlu/Bodrum Gündem-2 Ocak 2013

Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon yılbaşında esnafın yüzünün güldüğünü açık olan otellerinde yüzde 80 doluluğa ulaştığını söyledi. Başkan Kocadon Bodrum ulusal ve yerel gazeteciler ile bir araya gelerek yılbaşı ile ilgili bilgileri paylaşırken Bodrum Merkezde 23 otelin açık olduğunu bazı otellerin tam dolu olduğunu ve kış döneminde yüzde 40 doluluk oranına ulaşıldığını kaydetti.

Başkan Kocadon “Bir yılbaşını daha geride bıraktık. Yılbaşı ve bayramlarda halkımızı en iyi şekilde ağırlamak yerel yöneticiler olarak bizim görevimiz. Tedbirlerimizi alarak Bodrum’u yılbaşına hazırladık. Aldığımız verilere göre Bodrum’da herhangi bir asayiş olayına rastlanmadı.” dedi.

bodrum belediye başkanı mehmet kocadon ve kent konseyi başkanı hamdi topçu (10)YILBAŞI HAZİRAN AYINA DENK…

Yılbaşında, Bodrum haziran ayındaki doluluk oranını yakaladığını ifade ederek “Bu da hem Anadolu halkının hem de yurt dışından gelen turistlerin Bodrum’a verdiği katkıyı bir kere daha gözler önüne sermiştir. Yılbaşında su şebekesi hattımızdan, haziran ayında kullanılan kadar su kullanıldığını belirtmek istiyorum. Bodrum merkezdeki 23 otelimizde % 75-80’e varan bir doluluk oranı yakalanmıştır. % 100 doluluk yakalayan otellerimiz de vardır. Bu otellerimizin kasım-aralık dönemindeki doluluk oranı da % 40’ları geçmiştir. 2014’ün Bodrumumuz sağlık, mutluluk, huzur ve bereket getirmesini diliyorum. Zaten bu yağan yağmurlar da bereketin en güzel göstergesi.” cheap Proscar dedi.

m. kocadon gazeteciler ile ocak 2014BODRUM BASININA TEŞEKKÜR… Retin-A online get Naltrexone

Bodrum’da yılbaşında yaşanan güzellikleri bütün Türkiye’ye yansıtan basın mensuplarına teşekkür eden Başkan Kocadon DHA Bodrum Temsilcisi Yaşara Anter’in fuarlara katılım ve 2014 turizm beklentileri ile ilgili olarak sorduğu soruya şöyle yanıt verdi; “Şu anda kadar katıldığımız fuarlardan edindiğimiz veriler, 2014’ün çok güzel geçeceğini gösteriyor. Bu sezon toplam 27 tane dış fuara katılıyoruz. En büyük arzumuz yeni ülkeler keşfedip onları Bodrum’a getirmek. Özellikle Hindistan ve Çin’e büyük çok önem veriyoruz. Avrupa’da da özellikle İskandinav ülkelerinde % 48’lik artış olması bizi çok mutlu ediyor. Kış turizmini artırma için yapılan çalışmaların karşılığını gördük ve ilk uçak yılbaşında geldi. Bulgaristan’dan gelen 300 konuk yeni yıla Bodrum’da girdi. Bodrum’a yurtdışına açma çalışmalarımız devam ediyor. Bir uçak şirketi ile anlaşmak üzereyiz. Anlaşmamız tamamlandığında Bodrum’u ilk etapta Londra, arkasından da Amsterdam’a direkt bağlamayı planlıyoruz.”

m. kocadon gazeteciler ile sohbet ocak 2014GAZETECİLER İLE SOHBET…

Başkan Kocadon Bodrum’un Ulusal ve Yerel gazetecileri ile yaptığı basın toplantısının sonunda sohbet ederek gazetecilerin Bodrum’un sorunlarına dair tespitlerini öğrenmek istediğini söyledi. Antik tiyatro karşısına yapılan demir parmaklıklar ile ilgili olarak ne yapacağının sorulması üzerine Başkan Kocadon “O parmaklıkları Karayolları yaptı. Belediyemiz ile bir ilgisi yok. Ama Bodrum’a hiç yakışmadığını ve bir an önce farklı bir çözüm üretilmesi gerektiğine inanıyorum. Gerekli uyarıları yaptık, görüşlerimizi ilettik, bakalım ne olacak.” dedi. Başkan Kocadon yeni yıl konserinin yapılmaması ile ilgili olarak çok yüksek bir bütçe gerektiğini ve hava şartlarının da uygun olmama riskine karşılık bu sene konser organize edilmediğinin bilgisini verdi.

ETİKETLER: ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.