Bodrum Gündem

10 Ocak’ta Açıklanacak

10 Ocak’ta Açıklanacak
05.01.2014
0
A+
A-

Üniversite ve Lise Giriş Sınavlarına Hazırlanan Öğrenciler Uğur Tanı Sınavı’na Büyük İlgi Gösterdi. 04-05 Ocak tarihlerinde tüm Türkiye’de yaklaşık 310 bin öğrencinin katıldığı Uğur Tanı Sınavı, öğrencilere eksiklerini belirleme konusunda yardımcı olacak.

order diflucan
Bodrum Gündem Haber/5 Ocak 2013

Türkiye’de bir ilk olarak Uğur tarafından hayata geçirilen ve Uğur’un ülke genelindeki 200’e yakın şubesinde yüz binlerce öğrencisi ve velisinde büyük yankı uyandıran UTS (Uğur Tanı uğur dersanesi bodrum (3)Sınavı), 04-05 Ocak tarihlerinde uygulandı. Türkiye genelinde yaklaşık 310 bin öğrencinin katıldığı sınavla öğrencilerin okullarında hangi konuları öğrenmediği ya da ne kadar eksik öğrendiği de saptanıyor.

Uğur Tanı Sınavı’na katılan öğrencilerin puanları 10 Ocak 2014 tarihinde açıklanacak.  Puanlara göre detaylı sonuçlar da bu tarihte belli olacak ve katılan öğrencilere sınav karnesi verilecek. Karnelerde öğrencinin bilgi düzeyinin yanı sıra okul, il, ve Türkiye’deki sıralaması da yer alacak. Öğrenciler sınav sonuçlarını, UTS’ye girdikleri Uğur şubelerine gelerek öğrenebilecek.

uğur dersanesi bodrum (2)Eğitim bursu imkanı sağlanacak!

UTS’de başarı gösteren binlerce öğrenciye eğitim bursu ve erken kayıt avantajı sunduklarını ifade eden Uğur Genel Müdürü Servet Özkök, UTS’yi 8 yıldır yaptıklarını, her geçen yıl bu sınavın öneminin daha da iyi anlaşıldığını ve buna bağlı olarak ilginin arttığını belirtti. Özkök, “Bu yıl 8.si düzenlenen Uğur Tanı Sınavı, tüm Türkiye’deki Uğur şubelerinde aynı anda uygulandı. Öğrenciler yıllardır düzenli olarak yapılan ve bireysel başarılarını ülke genelinde ölçme şansı veren UTS’ye gösterdikleri ilgiyle, kurumumuza duydukları güveni bir kez daha göstermiş oldu. UTS sonuçlarının açıklanmasıyla birlikte şubelerimizde öğrencilerin gelecek ve kariyer planlarına yön verecek “Kariyer Eğilim Testi”ni de uygulayacağız. Tüm Türkiye’den elde edeceğimiz veriler ile de Türkiye’nin kariyer haritasını oluşturacağız. ” şeklinde konuştu.

xenical to buy online  ‘Bodrum’da yoğun katılım’

UTS Bodrum Uğur Dershanesi şubelerinde de tüm Türkiye ile eş zamanlı olarak uygulandı. Sınava Bodrum Yarımadası genelinden öğrenci ve velilerin yoğun ilgi gösterdiğini belirten Uğur Dershanesi yöneticileri, Bodrum’daki Cheap Lamisil en geniş katılımlı sınavı gerçekleştirmenin gururunu yaşadıklarını ilettiler.

UTS ile öğrencilere başarıları doğrultusunda burslar sağlanacağı, ayrıca e-eğitimi desteklemek amacıyla, erken kayıt yaptıran ilk 300 öğrenciye Uğur Dershaneleri digital yayınlarının da içinde bulunduğu Samsung Tablet PC hediye edileceği Uğur Dershaneleri yönetimince kamuoyuyla paylaşıldı.

ETİKETLER: ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.