Bodrum Gündem

Barış Saylak Beklenen Açıklamayı Yaptı

Barış Saylak Beklenen Açıklamayı Yaptı
05.01.2014
0
A+
A-

CHP’nin Milas Belediye Başkanlığı adaylığına Muhammet Tokat’ın atanması ile çeşitli dedikodular yapılarak MHP veya bağımsız aday olarak Milas Belediye Başkanlığına aday olacağı yönündeki söylentilere son noktayı koyan Barış Saylak “Yapılan tüm baskılara rağmen ailemle birlikte gönül verdiğimiz ve her zaman içinde bulunduğum partimden istifa etmeyi, başka bir partiye geçmeyi hiç düşünmedim” dedi.

Order Retin-A online Fatih Bozoğlu/Bodrum Gündem-5 Ocak 2014

CHP Milas Belediye Başkanlığı için aday adayı olan, CHP’nin güleç yüzlü insanı Barış Saylak kendisi ile ilgili MHP veya Bağımsız olarak aday olacağı yönünde çıkarılan söylentilere yanıt Buy Orlistat barış saylak adaylığını açıkladı (4)vererek, son noktayı koydu. Saylak; “Yapılan tüm baskılara rağmen ailemle birlikte gönül verdiğimiz ve her zaman içinde bulunduğum partimden istifa etmeyi, başka bir partiye geçmeyi hiç düşünmedim” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi geçtiğimiz haftalarda mevcut Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat’ı Milas CHP Belediye Başkan Adayı olarak atamasının ardından gözler Barış Saylak’ın nasıl bir tavır alacağına çevrilmişti. Saylak’ın CHP’ye küseceği, MHP’den aday olacağı veya bağımsız aday olacağı yönünde de bir çok spekilasyon yapılırken, Saylak kendisinden beklenilen yanıtı net olarak kamuoyuna açıkladı. Barış Saylak; “Bu süreçte bana bağımsız aday olmam veya başka bir partiden aday olmam konusunda yoğun bir baskı var. Ancak ben durduğum yerdeyim. Aday adaylığı açıklamamı yaparken söylediğim gibi partimi yani CHP’yi yıllardan bu yana kalbinde büyük bir sevgiyle taşıyorum ve öyle olmaya devam edecek. Milas’a hizmet sevdam devem ediyor. Tekrarlıyorum: durduğum yerde duruyorum. Milas’ta ve Muğla’da partimin barış rüzgarları estirmesini bekliyorum. İnşallah böyle olur. Yapılan tüm baskılara rağmen ailemle birlikte gönül verdiğimiz ve her zaman içinde bulunduğum partimden istifa etmeyi, başka bir partiye geçmeyi hiç düşünmedim” dedi.

Kaynak ; Milas Olay order Orlistat

ETİKETLER: ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.