Bodrum Gündem

Cumhur Topçu Ebediyete Uğurlandı

05.01.2014
0
A+
A-

Bodrum’un taşımacılık sektörünün ilklerinden birisi olan Cumhur Topçu Yokuşbaşı Camiinde kılınan cenaze namazının ardından Gümbet Türbe Mezarlığında toprağa verildi.

get Paxil Fatih Bozoğlu/Bodrum Gündem-5 Ocak 2014

Bodrum’un  50 -60 yıl öncesinden bu güne kalmış çok özel bir değimidir “İstanköy’ün karşısında Bodrum, altı üstü iki dükkan bir fırın, ekmek peynir yiye yiye, ne ağız order Baclofen cumhur topçu bodrum vefat etti (43)kaldı ne de burun!” generic Lithium Bodrum’un ilk otobüs işletmesi Karadeveci ve o dönemin önemli esnaflarından birisi olan Cumhur Topçu 80 yaşında yaşama veda etti. Son dönemlerinde sessiz sakin bir kişilik olmasına karşın gençlik dönemlerinde Bodrum’un bıçkın delikanlılarından. Bodrum ekonomisine ve bugünlere gelmesinde önemli katkı sağlayan esnaflardan birisi.

Şoför esnafının duayenlerinden olan Cumhur Topçu uzun zamandır çağımızın hastalığı ile mücadele ediyordu. Son 15 gündür ise hastalığı iyice artmıştı. Dayanamadı sonunda ve yaşama veda etti. Cenazesinde büyük bir ciddiyetle çerçeveli fotoğrafını taşıyan torunu Çağrı dedesinin ölümünün farkında değildi belki. Büyüdükçe özlemi artacak, dedesinin sadece kendisi için değil, Bodrum için ne kadar değerli bir insan olduğunu ve dedesi ile geçirdiği 10 yılı gururla anlatacak.

80 yaşında yaşama veda eden Cumhur Topçu’nun cenazesinde, şimdilerde siyaseten rakip olan herkes kucaklaştı birbiri ile. Zaten Bodrum insanı rekabet eder ama bir doğumlarda, bir evlenmelerde bir de cenazelerde kimse onları ayıramaz. Bodrum Belediye Başkan adayları CHP’li Mehmet Kocadon ve MHP’li Mehmet Tosun, DSP’li Ümit Baltutan, CHP İlçe Başkanı Recai Seymen, MHP İlçe Başkanı Asım Başaran, AKP İlçe Başkanı Akif Demiröz Cumhur Topçu’ya son görevlerini yapmak üzere Yokuşbaşı Camiinde bir aradaydılar. Musa Gökbel, Mazlum Ağan, Dr.Kerim Cangır, Ethem Demiröz, Hasan Subaşı, Ali Dinç, olasılıkla Ocak sonuna kadar belli olacak Bodrum Belediye Meclis üyeleri aday adayları siyaset gözetmeksizin el sıkıştılar, kimileri kucaklaştı başsağlığı dilediler birbirlerine. Şoförler Odası Başkanı Aytekin Çanakçı, Denizciler Derneği Başkanı Mustafa Demiröz’de Cumhur Topçu’nun cenazesinde sön görevlerini yerine getirdiler.

Cenazesinin başında torunları, taziyeleri kabul eden damadı Ayhan Atılgan, MHP Kadın Kolları Başkanı ve yeğeni Melek Topçu ve aile bireyleri ailenin büyüğü Cumhur Topçu’yu ebediyete yolcu ettiler.

Bodrum Gündem gazetesi olarak bizde Bodrum’un önemli isimlerinden, gocamanlarından Cumhur Topçu’ya Allah’tan Rahmet, kederli ailesine sabır ve başsağlığı dileriz.

ETİKETLER: ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.