Bodrum Gündem

AKP Bodrum Adayı Kim Olacak?

AKP Bodrum Adayı Kim Olacak?
09.01.2014
0
A+
A-

Bir dizi ziyaret ve seçim çalışmalarını yerinde izlemek üzere ilçeleri dolaşan AKP İlçe Başkanı Nihat Öztürk Bodrum Teşkilatını ziyareti sırasında yapılan basın açıklamasında köyler ile ilgili yapılan açıklamalara sert tepki gösterirken, AKP Bodrum adayını yine açıklamadı.

Fatih Bozoğlu/Bodrum Gündem-8 Ocak 2014

AKP Muğla İl Başkanı Nihat Öztürk’de köylerde kümes ve ahırların kaldırılması yönündeki açıklamalara sert tepki gösterirken, yapılan açıklamaların 1930 yılındaki kanunlara göre yorumlandığını ve Büyükşehir yasası ile köylerde kümes ve ahırların kaldırılmayacağını iddia etti. Bu konudaki tartışmalarında sadece Bodrum’da yapıldığını, Muğla’nın diğer köylerinde nihat öztürk 1böyle bir tartışmanın olmadığını söyleyerek “Ak parti yeni çıkacak büyükşehir yasası ile birlikte burada hayvancılık yapamayacaksınız, Ak Parti öyle bir yasa çıkarttı ki sizin beslediğiniz hayvanlarınızı dahil buradan kaldıracak şeklinde söylentide bulunmuşlar. Bu nasıl oldu diye araştırdığımda Kent Konseyi Başkanı Hamdi Topçuoğlu’nun ismini verdiler. 6 ay öncede söylemişti. Bizim çıkarttığımız yasada köylerde böyle bir uygulama asla olmayacak demiştim. Bu köyün yapısına aykırı. Köylerde siz kümes hayvanlarını yetiştirmeyi engellerseniz, ahırları kaldırırsanız doğal yaşamı bozarsınız demiştim. O zamanda bunun doğru bir haber olmadığını anlatmıştım. Bu büyükşehire karşı çıkmak için yapılan ters bir çalışma. İşi köye ve köydeki kümese ve ahıra indiren bir zihniyetin büyükşehirle ilgili neler söylediğine bakmak lazım. Bununla ilgili 6 aydan bu yana aday adaylarına bakıyorum büyükşehirin getirisini hiçbir şekilde anlatmıyorlar. İnsanların aklıyla dalga geçiyorlar. Sadece Muğla büyükşehir olmayacak. Bu yasayla beraber büyükşehir 30’a çıkmış durumda. Hiç 30 ille ilgili hiçbir ilin gündeminde böyle bir şey yok” cheap Viagra dedi.

CHP’Lİ OSMAN GÜRÜN’E VERYANSIN…

CHP Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Osman Gürün’ün yaptığı açıklamaları da sert bir dille eleştiren AKP Muğla İl Başkanı Öztürk, Gürün’ün 31 Mart vakasının gerçek olacağını ve 31 Mart’ta itibaren Muğla’nın AKP tarafından yönetileceğini kaydetti. Başkan Öztürk “31 Mart vakası yaşayacağız diyor sayın başkan. Ya kardeşim şuan Muğla’yı kim yönetiyor. Muğla’yı CHP yönetiyor. CHP diyor ki siyasi bir dönüşüm yaşayacağız belediye başkanı sen değil misin. 40 yıldan bu yana olanların hepsinden sen sorumlu değil misin. Dün ne yaptın ki 30 Mart’tan sonra ne yapacaksın. Adama sorarlar siyasi bir dönüşüm yapacağım derken ne demek istiyorsun diye sorarlar. Şuan Muğla’yı sen yönetmiyor musun, şuan Bodrum belediye başkanı CHP’li değil mi? İnsanların balık tutarak geçtiği dereleri mi önleyeceksiniz. Yani Bodrum belediyesine bakıyorum zihniyetine bakıyorum, yapamadıklarını anlatacaklarına tutturmuşlar bir Ak parti gidiyor. Böyle bir problemimiz yok. Bizim anlımız ak. Kimseden çekinmiyoruz yürürken de dimdik yürüyoruz.” order Lasix

GEZİ DİRENİŞİNDE OYLARIMIZ DÜŞTÜ…

Başkan Öztürk, Gezi Direnişi sonrasında bir miktar düşen oylarının yeniden yükseldiğini ve 30 Mart Yerel seçimlerinde CHP’nin kalesi olarak değerlendirilen Muğla’nın Ak belediyecilikle tanışacağını söyledi. Başkan Öztürk “31 Martta bir değişim olacak. Muğla’da bir devrim olacak, siyasi bir devrim olacak. Hizmet hareketi başa gelecek ve millete hizmet etmek isteyen ekip iş başında olacak. Her ay bizim anketlerimiz olur. Gezi olaylarından önce bir açıklamam oldu o zaman dikkate almadılar. Gezi olayları bir iki puan geri ilerlememize neden oldu ama 17 Aralıktan sonra yapılan anketlerde şuan Muğla oy oranımız yüzde 39’a ulaşmış durumda. CHP ile Muğla’da zerre kadar bir farkımız kalmadı. Osman Gürün ve CHP’liler Muğla bizim kalemiz sanıyorlarsa yanılıyor. İnşallah 30 Martta treat adenoma of prostate nihat öztürk 3biz bu teşkilatlarla beraber gereğini yapacağız. Muğla’da siyaset nasıl yapılıyor, siyasi devrim nasıl yapılıyor herkese göstereceğiz” dedi.

BODRUM ADAYI YİNE BELLİ DEĞİL…

Bodrum Gündem tarafından Başkan Öztürk’e “2 sene önce Bodrum Belediye Başkan adayını en az altı ay öncesinden açıklayacağınızı söylemiştiniz ver Bodrum’u Mehmetlere mahkum etmeyeceğiz demiştiniz. Seçimlere neredeyse 2 ay kalmasına karşın hala Bodrum adayı açıklanmadı, gazeteciler ve AKP tabanı sizden adayınızı bekliyor. Bodrum adayınız Mehmet Tire mi yoksa Ali Server Yazgan mı?” şeklinde sorulan soruya Başbakan Erdoğan’ın Japonya dönüşünde Bodrum adayının açıklanacağını söyledi. Başkan Öztürk AKP’yi hesaba katmayanların yanılacağını da sözlerine ekledi.

ETİKETLER: ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.