Bodrum Gündem

Genel Seçim Yok, İdeolojik İklim Yaratıyorlar

MHP Bodrum İlçe Teşkilatına katılan 43 kişinin rozet takma töreninde konuşan Başkan Asım Başaran “Bodrum’da genel seçim havası ve ideolojik iklim yaratmaya çalışıyorlar.” dedi.

Bodrum Gündem/8 Ocak 2014 

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Bodrum İlçe Teşkilatı’na katılımlar sürüyor. Bodrum için birlikte siyaset yapma ve Yarımada’yı birlikte yönetme çağrısına her geçen gün yeni isimlerin karşılık verdiğini söyleyen MHP Bodrum İlçe Başkanı Asım Başaran, CHP Bodrum İlçe Örgütü’ne yönelik eleştirilerde bulunarak, Bodrum’da genel seçim havası ve ideolojik iklim yaratılmaya çalışıldığını ve Cumhuriyet’e, laikliğe sığınıldığını söyledi.

MHP Bodrum İlçe Teşkilatı’nda, partiye katılan, genci yaşlısı, çalışanı emeklisi olmak üzere her kesimden 43 isme rozet takma töreni düzenlendi. Törene MHP Bodrum İlçe Başkanı Asım Başaran başta olmak üzere, Bodrum Belediye Başkan Adayı Konacık Belediye Başkanı Mehmet Tosun, Gündoğan Belediye Başkanı İbrahim Bilgi, Mumcular Belediye Başkanı Birol Aydın ve çok sayıda partili katıldı.

205“Böyle Bir Tezgâha Gelmeyeceği Ortadadır”

Törende konuşan MHP Bodrum İlçe Başkanı Asım Başaran, birlikte Bodrum’u yönetme çağrısına Bodrum Yarımadası’ndan büyük teveccüh gösterildiğini söyledi.

Yeni Büyükşehir Yasası’na, Bodrum’da meydanlara inerek tek itiraz eden partinin MHP olduğuna dikkat çeken Başaran, “Bugün hiç kimse, çıkıp Büyükşehir Yasası’nın vatandaşlar üzerinde yarattığı olumsuz etkilerin seslendiricisi olmaya kalkmasın!” dedi.

İsim vermeden CHP Bodrum İlçe Örgütü’ne ve Bodrum Belediyesi’ne yönelik eleştirilerde bulunan Başaran, “Süreç mahalli idareler seçimi ikliminden çıkartılıp, bir genel seçim havası, ideolojik bir iklim yaratılmaya çalışılıyor. Saygıdeğer Bodrum Halkı, bunun farkındadır; böyle bir tezgâha, böyle bir yanıltmaya gelmeyeceği de, geçmiş seçim sonuçlarına da bakılırsa, ortadadır.” dedi.

“Bana soruyorlar, ‘önümüzde genel seçimler mi var’ diye, hayır!” diyen Başaran, “Peki neden sürekli ‘Cumhuriyet, laiklik elden gidiyor’ diye böyle bir vurgu yapıyorlar? Eğer siz, Bodrum’un ihtiyacı olan arıtmaları yapmaz iseniz, altyapıları yapmaz iseniz, sokaklarınız dereye dönüyorsa, kanalizasyonlarınız denizlerimizi en fazla kirleten unsur olur ise, harcamaları doğru yapmaz, Bodrum Belediyesi’nin bütün gelirlerine Vergi Dairesi haciz koyar ise, Bodrum’un mülklerini satılığa çıkartır iseniz, Cumhuriyet ve laikliğe sığınırsınız, bu kavramların içini boşaltırsınız, Cumhuriyet ve laikliğe en büyük zararı veren sizler olursunuz.” şeklinde konuştu.

207Öğretmenine Rozet Taktı…

Konuşmanın ardından, 43 isme rozet takma törenine geçildi. Rozet takma töreninde duygulu anlar da yaşandı. MHP Bodrum Belediye Başkan Adayı Konacık Belediye Başkanı Mehmet Tosun öğretmeni Kamer Tezel Özenir’e rozet takarak elini öptü.

MHP’ye katılarak rozet takılan isimler:

Sevil Tonyalı, Kamer Tezel Özenir, Ayşe Aydın, Hülya Yayla, İge Seçkin Ulus, Semiha Aytaç, Serdal Deniz, Süheyla Saraç, Safi Ertekin, Burhan Saraç, Mustafa Salman, Mürvet Gön, Aysun Bulut, Songül Kaya, Yasemin Eraldı, Ramazan Şenel, Cem Karaca, İbrahim Movuş, Murat Kaan Külcü, Cahit Topçu, Emin Ömür, Burak Yıldızel, Selma Yılmaz, Okan Ersoy, Onur Kuşçu, Gökhan Nazik, Nafiya İbrahim, Aziz Özkan, Feti Ahmet Gülinan, Mehmet Ali Yasemin, Fatma İnce, Fulya Özkan, Hüseyin Kaçar, Ahmet Özak, Sibel Bayram, Serkan Dinç, Birsen Aydoğan, İbrahim Gültepe, Hüseyin Özkaplan, Burak Kurutaş, Ceylan Şahan, Emrah Güner, İnayet Yumuşak.

 

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.