Bodrum Gündem

“Sizler Olmazsanız, Demokrasinin Bir Ayağı Eksik Kalıyor”…

10.01.2014
0
A+
A-

Başkan Mehmet Tosun,  “10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü” sebebiyle basın mensuplarıyla kahvaltıda bir araya geldi. 10 Ocak’ta gerçekleştirilecek olan organizasyonlar olması sebebiyle, basın mensuplarını düşünerek kendi davetlerini bir gün önceye aldıklarını belirten Başkan Mehmet Tosun, “Sizler olmazsanız, demokrasinin bir ayağı eksik kalıyor.” dedi.Bodrum Gündem Haber

MHP Bodrum Belediye Başkan Adayı, Konacık Belediye Başkanı Mehmet Tosun, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü sebebiyle, Bodrum’da görev yapan yerel ve ulusal basın mensuplarıyla bir araya geldi. Başkan Mehmet Tosun’un ekibiyle birlikte katıldığı kahvaltı, Bitez The Lemon Tree Restaurant’ta gerçekleştirildi. Kahvaltıya foto muhabirlerden, köşe yazarlarına, radyo programcılarına ve de editörlere kadar, medyanın çeşitli dallarında görev yapan yaklaşık 50 basın mensubu katıldı.

“Eleştirilerinizle Önerilerinizle Katkı Sağladınız”…

Güneşli güzel bir havada, sahil kenarında yapılan kahvaltıda, basın mensuplarıyla yakından ilgilenen Başkan Mehmet Tosun, basın mensuplarına yönelik yaptığı konuşmada, “Siyaset yapan biri olarak demokrasiyi özümsemiş ve basına önem veren bir arkadaşınızım. Çünkü sizler olmazsanız, demokrasinin bir ayağı eksik kalıyor. Biz hangi çalışmaları yaparsak yapalım, bunları kamuoyuyla paylaşmada sizler önemli bir görev üstleniyorsunuz. Bizim sesimiz, gözümüz, kulağımız oluyorsunuz. Yaptığımız çalışmaların gerek Bodrum Yarımadası’na, gerekse ülke geneline ve hatta dünyaya duyurulması noktasında, gece gündüz çalışıyorsunuz. Bazen ailelerinizi ihmal ediyorsunuz, çocuklarınızı ihmal ediyorsunuz, haber peşinde koşuyorsunuz. Haber peşinde koşarken, her türlü riski göze aldığınızı biliyoruz, koşuşturmaca içinde kaza yaptığınıza şahit oluyoruz. O yüzden, canla başla çalışan siz gazeteci dostlarımızın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutluyorum. Bugüne kadar ama eleştirilerinizle, ama önerilerinizle bizim çalışmalarımıza katkı sağlamaya çalıştınız. Hepinize çok teşekkür ediyorum.” dedi.

Basın mensupları da 10 Ocak’ın aynı zamanda “İdareciler Günü” olduğunu hatırlatarak, Başkan Mehmet Tosun’un İdareciler Günü’nü kutladılar.

buy Paxil Nitelikli Propaganda Teşekkürü

Davet için teşekkür konuşmasını ise gazeteciler adına köşe yazarlarından Fikret Karataş yaptı. Başkan Mehmet Tosun’a nazik daveti için teşekkür eden Fikret Karataş, “Sayın Başkan seçim propagandalarını, bugüne kadar uygar kentin uygar yapısına göre dizayn etti, devam ettiriyor. Bu nitelikli uğraş, zannediyorum seçime kadar da sürecek. Kendisini de o bakımdan kutluyorum. Çünkü bu yıl yapılan seçim propagandalarının kazandığı nitelik.  Ben 44 yıldır buradayım, bugüne kadar Bodrum’da yaşanmadı. Bu nitelikli uğraşın, programın, projenin devam etmesini umuyor, kendilerine başarılar diliyorum.” dedi.

Çeşitli gazetelerde köşe yazarlığı yapan Ayhan Karahan da bir teşekkür konuşması yaparak, “Gerçekten uzun zamandır basının en geniş katılımlı toplantılarından bir tanesindeyiz. Başkanımıza teşekkür ediyorum; çünkü hiçbir zaman basını unutmadı. Özellikle yerel basını Başkanımız unutmadı. Kendisine çok teşekkür ediyorum.” şeklinde konuştu.   
Generic Paxil

misoprostol tablets Denizden Ahtapotla Geldi

Konuşmaların ardından basın mensupları için hazırlanan dolmakalemleri hediye eden Başkan Mehmet Tosun, “Bu kalemlerle hem eleştirilerinizi hem de önerilerinizi yazmanızı bekliyoruz.” dedi.

Dolma kalemden almak isteyen Ağanlar Yat Yönetim Kurulu Başkanı Mazlum Ağan, boynuna bir fotoğraf makinesi asarak, kalem almayı başardı.

Kahvaltı sırasında MHP Bitez Belde Başkanı Nevzat Kanber, denizden elinde ahtapot ile çıktı. Başkan Mehmet Tosun, Kanber’in yanına giderek, “Görüyorsunuz, biz denizde, karada, Yarımadamızın her yerindeyiz.” dedi. Kanber ise güzel havayı fırsat bilerek, hem spor hem avlanma amaçlı dalış yaptığını belirterek, denize geri döndü.

ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.