Bodrum Gündem

Genç Gazeteci Kalp Ameliyatı Geçirdi…

12.01.2014
0
A+
A-

Bodrum ilçesinde Doğan Haber Ajansı muhabirliği yapan Nilüfer Kandırmış’ın geçirdiği kalp ameliyatının ardından durumunun iyiye gittiği belirtildi.

lowest prices for Plavix Bodrum Gündem Haber order Albendazole order Baclofen

Bodrum Doğan Haber Ajansı bünyesinden yaklaşık on yıldır görev yapan 28 yaşındaki gazeteci Nilüfer Kandırmış’ın geçirdiği rahatsızlık sonucu İzmir 9 Eylül Üniversitesi’nde kalp kapakçığı ameliyatı geçirdiği belirtildi.

Bodrum Devlet Hastanesi’nde on gün tedavi gördükten sonra İzmir’de yaklaşık bir hafta önce kalp kapakçığı değiştirilen Kandırmış’ın sağlık durumunun iyiye gittiği bugün hastaneden taburcu olarak İzmir’deki akrabalarının evinde dinlendiği açıklandı. Kandırmış “Çok ani gelişen rahatsızlığım ile ilgili ilk olarak balon tedavisi uygulanacaktı ancak yapılan operasyonda kalp kapakçığında yırtılma olunca mitral kapakçığı metal kapakçık ile değiştirdiler, şu anda kendimi iyi hissediyorum. Tetkik ve tedaviler bir süre daha devam edecek. Bende en kısa zamanda meslektaşlarımın arasına dönerek görevime başlamak istiyorum. Tüm meslektaşlarıma ve soranlara teşekkürlerimi ve sevgilerimi iletiyorum, en kısa zamanda Bodrum’a döneceğim” dedi.

 

 

ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.