Bodrum Gündem

Saruhan Gazetecileri Ağırladı…

12.01.2014
0
A+
A-

Promethazine without prescription Premarin Fast shipping Yalıkavak Belediye Başkanı Mustafa Saruhan 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nde Bodrum’daki basın mensuplarıyla bir araya geldi.

Bodrum Gündem Haber
buy Baclofen

Yalıkavak Belediyesi tarafından Yalıkavak Zeytinaltı Restaurant’ta düzenlenen kahvaltıya Bodrum’da faaliyet gösteren yerel ve ulusal yayın organlarının temsilcileri katıldı.
Kahvaltıda bir konuşma yapan Başkan Mustafa Saruhan, basın mensuplarının ülkemizde çok zor şartlar altında görev yaptığını, demokratik toplumlarda bunun bu şekilde olmaması gerektiğini belirterek şunları söyledi “Öncelikle 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nüzü kutlarım. Sizler için en büyük bayram, bulunması zor olan haberleri bulup kamuoyuna sunmaktır. Bunun yerini herhalde başka bir şeyle dolduramazsınız diye düşünüyorum. Ama bir bahane ile bizler de sizlerle birlikte olmaktan mutlu oluyoruz, bundan keyif alıyoruz. Sizler olmazsanız gerek yerel yönetimlerin, gerek diğer sivil toplum örgütlerinin yaşanan gelişmeleri topluma, kamuoyuna bildirilmesi çok zor. Her ne kadar sosyal medyada paylaşımlar olsa da yine de siz emeğiyle çalışan arkadaşlarımın yeri ayrı olmalıdır. Çünkü bu örgü böyle oluşmuştur. Toplumdaki bu kültürün kaybolmasını istemem. Zaman içinde gazetecilik sıradan bir meslek haline gelmemeli. Yaşadığınız bir çok  zorluk var. Bu zorlukların demokratik bir toplumda, özellikle de bir hukuk devletinde olmaması gerektiğini düşünüyorum. Sizlerin adına alınmış olan kararların yanlış olduğunu ve sizlerle beraber olduğumu ifade ediyorum. En baştaki örnek ise basın mensuplarının emniyete girememesi, basın özgürlüğünün gasp edilmesi gibi durumlarda bizim de sizlerle beraber olduğumuzu bilmenizi istiyorum. İnşallah daha rahat, daha huzurlu bir ortam olur. Allah bu günlerimizi aratmasın. Hem biz yöneticiler, hem siz basın mensubu arkadaşlar, şartlar ne olursa olsun en iyisini yapmak için çaba sarf etmek durumundayız. Erdemli, kendine güvenen insanların böyle düşünmesi gerektiğini düşünüyoruz. Bugün buraya geldiğiniz için de hepinize teşekkür ediyorum.”

 

ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.