Bodrum Gündem

Merter Koleji Yöneticileri Gazetecilerle Kahvaltıda Buluştu…

Merter Koleji Yöneticileri Gazetecilerle Kahvaltıda Buluştu…
14.01.2014
0
A+
A-

Özel Bodrum Merter Koleji yetkilileri, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeni ile geleneksel hale gelen Bodrum’da çalışan yerel ve ulusal basın mensupları ile kahvaltıda bir araya geldi.

Çiçek Bozoğlu/Bodrum Gündem 14/01/2014

Kolejin yemekhanesindeki kahvaltıya kolejin dört buçuk ay önce yeni göreve başlayan genel müdürü Durmuş Ali Yanteri, lise müdürü Ömer Faruk Hasdoğdu, ortaokul müdürü Osman Sargın, İlkokul müdürü Ceyhun Üstünel ve Anafen Dershanesi müdürü  Hakan Salih Dönmez katıldı.

Buy cheap Accutane Turgutreis ve Yalıkavak’ta Merter Kolejinin Yeni Birimleri Açılacak…

Özel Bodrum Merter Koleji lise müdürü Ömer Faruk Hasdoğdu, 10 Ocak Gazeteciler günü kutlamasını Cuma günü basın mensuplarının yoğun programı nedeni ile Salı gününe ertelediklerini kaydetti. Lise müdürü Ömer Faruk Hasdoğdu konuşmasını şöyle sürdürdü “Eğitim hayatına geçtiğimiz günden bu yana değişik organizasyonlar sebebi ile çeşitli zamanlarda bir araya geliyoruz. O günden bu zamana kurumumuzda farklı birimler oluştu. İlkokulu farklı bir binaya taşıdık.  İlkokulumuzda 310, ortaokulda 320 ve lisede 222 öğrencimiz eğitim görmekte. Bodrum yarımadasında yaklaşık 22 bin öğrenci var ve kurumumuzda bin kadar öğrenciye eğitim vermeye gayret ediyoruz.  Bu yıl beşinci yılımıza girdik. Turgutreis ve Yalıkavak beldelerinden de okulumuza gelmek isteyen öğrenciler var, fakat mesafenin uzunluğu nedeni ile gelemiyorlar. Bu sebeple gelecek döneme yetiştirmeye çalıştığımız o bölgelerde açılacak yeni birimlerimiz olacak.  Geldiğimiz günden bu yana Milli Eğitimden idari kadro olarak fazlası ile destek alıyoruz. Gerçekten bizim farklı bir havamız var. Öğretmenlerimiz fedakarca çalışıyorlar. Hem derste, hem sınıf dışında hem de okul dışında sürekli çocuklarımızı takip ediyorlar. Bunun yanı sıra velilerimiz de müfettiş düzeyinde bizi takip ediyorlar. Toplantılarımıza %100 bir katılım sağlıyorlar. Özel okullarda veliler çocuğu okula teslim eder ve gerisine karışmaz algısı bizim okulumuzda yok.”

Durmuş Ali Yanteri “Üç Önemli Kritere Sahibiz; İnsan, İmkan ve Mekan”… misoprostol online diflucan online

Kolejin dört buçuk ay önce yeni göreve başlayan genel müdürü Durmuş Ali Yanteri, basın mensuplarına yaptığı konuşmada, iyi bir eğitimin üç önemli kritere sahip olması gerektiğini dile getirdi. Yanteri “Eğitimde üç önemli kriter vardır; insan, imkan ve mekan. Biz Özel Bodrum Merter Koleji olarak bütün bu kriterlere sahibiz. Ayrıca bu imkanları en iyi şekilde değerlendiren iyi bir ekip çalışması var.  Bizlerin üç de düşmanı var; cehalet, fakirlik ve tefrika (bölünmüşlük). Beraberliği sağlayan dünyayı yönetiyor. Bir araya gelemeyenler ise üçüncü dünya ülkeleri gibi başkaları tarafından yönetiliyor.  Bodrum’da çok renkten insan var.  Birlik beraberlik deyince akla  iyi bir iletişim ve iyi bir medya gelir. Bizi birbirimize düşürmeye çalışıyorlar. Birlik ve beraberliğimizde iletişimin de rolü, yani sizlerin rolü çok önemli. Sizler bu konuşa sağlam elçilersiniz.” dedi.

Anafen Dershanesi müdürü  Hakan Salih Dönmez, basın mensuplarının dershaneler konusunda yönelttiği sorulara “Sizlere dershaneler konusunda bize verdiğiniz destek için teşekkür ediyorum” dedi.

ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.