Bodrum Gündem

Örnek Davranış Ödüllendirildi

Örnek Davranış Ödüllendirildi
16.01.2014
0
A+
A-

Cytotec generic Bodrum Kaymakamı Dr. Mehmet Gödekmerdan, geçtiğimiz hafta gerçekleşen geleneksel Atatürk Kır Koşusunda örnek bir davranış sergileyen 7. sınıf öğrencisi Duygu Aktaş’ Fair-Play plaketi verdi.

Bodrum Gündem/16 Ocak 2014

Bodrum Atatürk Kır Koşusu Yıldız Kızlarda 2500 metre kategorisinde, bitiş çizgisine 50 metre kala Merkez Turgutreis Ortaokulundan Yasemin Duygu Ünal nefessiz kaldı. Aynı örnek davranış ödüllendirildi (2) esomeprazole price ketegoride yarışan ve bunu gören Konacık Cahit Özvezneci Ortaokul’undan Duygu Ataş, rakibine destek olarak rakibinin kendisini toparlayıp yarışa devam etmesini sağladı. Aldığı destekle koşuya devam eden Ünal, rakibi Ataş’ı az farkla geçti.

Yaşanan bu örnek davranışın ardından İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü devreye girerek Duygu Ataş’a Fair-Play ödülü verilmesine karar verildi.

Kaymakamlık makamında bir araya gelen Duygu Ataş ve Yasemin Duygu Ünal isimli öğrenciler Kaymakam Dr. Mehmet Gödekmerdan tarafından ödüllendirildiler.

Duygu Ataş’a plaketini veren Kaymakam Gödekmerdan şunları söyledi; “27 Aralık’ta hava muhalefeti nedeniyle ertelediğimiz kır koşumuz geçtiğiz günlerde yapıldı. Bu koşuda Duygu Ataş isimli çocuğumuz göstermiş olduğu Fair-Play davranışıyla tarafımızdan ödüllendirilmesi uygun görüldü. Gerçekten yaptığı çok güzel bütün sporculara örnek olacak bir hareketti. Bu şekildeki sportmenliğinin ve centilmenliğinin devam etmesini diliyorum” Plavix online dedi.

Ödül törenine katılan İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Özcan’da Duyu Ataş’a spor kıyafeti hediye etti. Ödüllerini alan öğrenciler, daha önce bir defa karşılaştıklarını, bu olay sonrası iyi birer arkadaş olduklarını söylediler.

ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.