Bodrum Gündem

Bayramoğlu Hasan Kablı Adaylığını Açıkladı

18.01.2014
0
A+
A-

9 Şubat 2014 Pazar günü yapılacak olan Bodrum Şoförler ve Otomobilciler Odası Yönetim Kurulu ve Başkanlık seçimi için adaylığını açıklayan Hasan Kablı “Birlik ve dayanışma içinde bir seçim olacak ve Bodrum kazanacak.” dedi. Order Retin-A online

Fatih Bozoğlu/Bodrum Gündem-17 Ocak 2014

9 Şubat 2014 Pazar günü yapılacak olan Bodrum Şoförler ve Otomobilciler Odası Yönetim Kurulu ve Başkanlık seçimlerinde ekibi ile birlikte Bodrum otogarında bir basın açıklaması yapan Bayramoğlu Hasan Kablı adaylığını açıkladı. Adaylık açıklamasının ardından Bodrum garajındaki durakları dolaşarak destek isteyen Hasan Kablı geçtiğimiz hafta  için adaylığını açıklayan mevcut başkan Aytekin Çanakçıyı da makamında zihasan kablı bayramoğlu aday (1)yaret ederek, barış içinde, demokratik bir seçim olması dileğinde bulundu.

Bayramoğlu Hasan Kablı’nın adaylık açıklamasında, yönetim kurulu adayları, garajda hizmet veren dolmuşçular, taksiciler ve Bodrum Ticaret Odası Başkanı Mahmut Kocadon’da yer aldı.

Bodrum Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkan Adayı Bayramoğlu Hasan Kablı, Derya Tosunoğlu, Arif Durdu, Feridun Türkeköle, Nebi Canikli, Hüsnü Altaç, Nafiz Doğan, Hüseyin Yüksek, Ahmet Cenk Karaöz, Kemal çakır ve Şakir Tosun ile birlikte yarışa girecek.

Bayramoğlu Hasan Kablı kısa bir adaylık açıklaması yaparken barış ve birlik içinde bir seçim süreci dilediğini belirterek; “Tüm Türkiye’de olduğu gibi başta turizm sektörü olmak üzere, Bodrum ekonomisinde önemli katkı sağlayan şoför esnafı, insanların iş yaşamında olduğu kadar sosyal yaşamının da tam anlamı ile içinde yer almaktadır. Ekmeğini kazanmak için türlü zorlukla mücadele eden, olağan üstü emek harcayan soför esnafımız, her zaman halk içinde ve halka hizmet etmeyi misyon edinmiştir. Bildiğiniz gibi 9 Şubat 2014 Pazar günü esnafımızın tek örgütü olan Bodrum Şoförler ve Otomobilciler Odası Yönetim Kurulu üyeleri ile başkanlık seçimleri yapılacak. Birlik dayanışma ve barış içinde yapılacağına inandığımız bu seçimde kazanan Bodrum şoför esnafı olacaktır.” dedi.

buy Alesse hasan kablı bayramoğlu aday (13)BİRLİK, BARIŞ VE DAYANIŞMA EN TEMEL İLKEMİZDİR…

Bodrum Şoförler ve Otomobilciler Odası başkanlığına talip olduğunu ifade eden Kablı “Bodrum şoför esnafının dört yıl boyunca haklarını korumak, hizmet vermek, şoför esnafının kazancını artıracak tedbirleri ve projeleri hayata geçirmek için ben Hasan Kablı, ekibim ile birlikte 9 Şubat 2014 Pazar günü yapılacak olan seçimde görev almaya adayız.” dedi.

ŞOFÖR ESNAFININ SORUNLARINA SAHİP ÇIKACAĞIZ…

Zor şartlarda çalışan şoför esnafımızın hizmete ve kazancını artırmaya ihtiyacı olduğuna dikkat çeken Kablı şoför esnafının örgütlü gücüne dikkat çekerek şunları söyledi;  “Memleket şartları hepimizin malumu. Maliyetlerimiz çok ama çok yüksek. Başta akaryakıt fiyatları, araç bakım ve tamir masraflarından belimiz büküldü, omuzlarımızdaki yük her geçen gün daha da arttı, artıyor da. İşte tam da bu noktada Bodrum Şoför esnafının örgütlü gücü olan odamızın önemi ortaya çıkıyor.” Buy Fluoxetine

“Bilgi ve tecrübelerimizi şoför esnafının hizmetine vermek istiyoruz.” Diyen Bodrum Şoförler ve Otomobilciler Odası başkan adayı Bayramoğlu Hasan Kablı “Bodrum’da ekmek kavgasını veren, alın terini döken, tüm sektörlere ve Bodrumlulara gece gündüz hizmet veren Şoför esnafımıza daha iyi hizmet vermek, yeni projeler ile onların ekonomik yaşamlarına katkı sağlamak ve sosyal ihtiyaçlarına da yönelik çalışmalar yapabilmek için yetki ve görev istiyorum. Ben ve ekibim bu yetkiyi ve görevi en iyi şekilde yapmak için bilgi ve tecrübeye, en önemlisi inançlı bir yüreğe sahibiz.” şeklinde açıklamasını tamamladı.

2009’da yapılan Bodrum Şoförler ve Otomobilciler Odası seçimlerinde başkanlığı kazanan Aytekin Çanakçı, Bayramoğlu Hasan Kablı ve Mehmet Güneri ile birlikte yarışmıştı. Mehmet Güneri’nin de önümüzdeki günlerde adaylık açıklaması yapması bekleniyor.

ETİKETLER: ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.