Bodrum Gündem

Bitez’de CHP’li Üyelere İletişim Semineri

18.01.2014
0
A+
A-

CHP Bitez Belde Başkanlığı’nda Kadın Kolları Başkanı Nilgün Oktürk tarafından Bitezli üyelere iletişim semineri düzenlendi.

Bodrum Gündem-17 Ocak 2014

Bitez Belde Kadın Kolları Başkanı Nilgün Oktürk, seminerin amacının; halka hizmet vermeye kendini adayan parti üyelerinin, günümüz iletişimi konusunda daha kapsamlı bir Bitez'de CHP'li üyelere iletişim semineri (5)bilince sahip olmalarını sağlamak olduğunu kaydetti.  

Cumhuriyet Halk Partisi Bitez Belde Başkanlığı’nda düzenlenen seminere eğitmen olarak  Emel Fırat katıldı. Seminerde günümüz iletişim verileri  “Ekip Çalışması ve Ortak Kurum Dili Oluşturulması” başlığı altında detaylandırılarak işlendi. Emel Fırat, 21. Yüzyılda iletişimin çok önemli bir konu olduğunu belirterek şunları söyledi: 

“ÜSTÜN MESLEKİ BİLGİYE SAHİP OLMAK ARTIK YETERLİ DEĞİL” buy Plan B online

“21. yüzyıl insanı, rekabetin giderek yoğunlaştığı, kişisel beceri ve yaklaşımların çok fazla öne çıktığı iş yaşamında ve hizmet alanında amaçlarının farkında olan, iyi bir profesyonel bilince sahip olmak zorundadır. İyi bir profesyonel olmak için ise üstün mesleki bilgiye sahip olmak artık yeterli olmamaya başladı. Halka hizmet verecek kişiler proaktif kimlik edinmek, yani olgun insan olmak zorunluluğundadır. Günümüzde olgun insan özellikleri Amerikalı Psikolog Prof. Coleman’ın yaptığı kapsamlı araştırmalar sonucunda EQ ( Emotional Quality) yani ‘Duygusal Zeka’ kavramı ile tanımlanmaktadır”

Seminere EQ’su yüksek, duygusal olgunluğa erişmiş insanların davranış ve iletişim özelliklerini anlatarak devam eden Emel Fırat, seminer boyunca katılımcılara kendini tanıma, iletişim, halk odaklılık ve yaşam becerilerini geliştirme konularında bilimsel veriler eşliğinde testler uygulayıp, bu konudaki bilimsel bilgileri aktardı. 

.

ETİKETLER:
Yorumlar

  1. Mehmet Öztürk dedi ki:

    İletişim eğitimi, insanları nasıl ikna ederiz hak etmediğimiz halde, nasıl kandırırızın bilimselidir. Bankalar tam eğitimli, bu konuda kullandıkları yöntemdir. Siz iletişimİ boş verin hizmetlere bakarak oy vermemiz gerekir.Bodrumlular 5 yıldır kış sezonunda Bodrum’a zor giriyor. 6 ay çamur, çukur ve yollar kapalı. Planlama sıfır. Başkan Kocadon ortaokul mezunuymuş öyle duydum doğru olmayabilir de ama ancak bu eğitimde birisi bu denli plansız iş yapmayı başarabilir.
    iletişimleri,rakı balık masalarında birbirlerine AKP’yi anlatırlar, sıra gelirse bir de Cumhuriyet. En popüleri ‘Aziz Nesin dememiş miydi; bu milletin yüzde bilmem kaçı….. Bu millet nasıl hala AKP’ye oy veriyor, anlamıyor bunlar…’ Biz Bodrum’da Cumhuriyeti seçmeyeceğimizi biliyoruz, Sadece başkan ve meclisini seçeceğiz. Bir de muhtar ve azalarını. AKP Bodrum’da seçimi alamaz bunu geçin..
    AKP’nin hatalarını anlatarak iyi olduğunuz sonucu çıkmaz, çukurun yanında duranın kendini yüksekte görmesi gibi. Siz susun, iletişimi de boş verin bir avuç Bodrum’da hizmetlerinize bakarak oy vereceğiz. Hizmet yok oy da yok.

    1. Canan Sevim dedi ki:

      Mehmet bey çok haklısınız. Cuma günü akşam Bodruma gitmek istedim. Girmez olaydım Turgutreis caddesine, rezalet.. Kaç aydır o yolu bitiremediler. Bazen kapalı diğer zamanlarda çamur, çukur. Bir kaç adam var güya çalışan bir de kepçe var. Tabi bitmez. Adamaalr da kepçeyi seyrediyordu. Kocadonun 5 yılı her yıl bir cadde kapalı. Neyzen Tevfik, Cevat Şakir, Barlar sokağı ve Atatürk caddesi. Her yıl bir cadde yapmış o da 6 ay kapalıdır. Aynı Cuma günü Gümbetten Biteze gittim, İbrahim Tatlısesin apart otelinin yanında pat yine yol kapalı. Yol gösteren bir işaret yok. Yalıya ineceğim diye kendimi derede gördüm. Bugün Turgutreis Karabağ mahallesinde işim vardı. Aman Allahmh gideceğm yere elli takla atarak gittim. Yollar çukur çamur ve kapalı. Bu CHP ye kısmet midir nedir anlamadım yoksa zihniyet midir. Kısaca burada yaşayanların kıymeti yok, sezon başlıypor hala aynı sonra bir haftada yollara sıvama yapılıyor, bir yağmur yine aynı.