Bodrum Gündem

Bodrum’u Uçurumun Kenarından Kurtaracağız

20.01.2014
0
A+
A-

AKP Bodrum Gençlik Teşkilatı Gümüşlükte Birlik ve Dayanışma etkinliğinde bir araya geldi. Dev Mangallarda pişirilen sucuklar davetlilere ikram edilirken halaylar çekildi.

Bodrum Gündem/19 Ocak 2014

AKP Gençlik Kolları Gümüşlük Belediye Başkanı Mehmet Tire’nin desteği ve ev sahipliğinde bir araya gelerek Birlik ve Dayanışma Etkinliği düzenledi. Gençleri yanına çağıran Başkan Demiröz, “Biz biriz beraberiz, güçlüyüz. Bodrum için varız, bu seçimleri alırız”  gençler ile birlikte AKP’nin yeni sloganını tekrarladı.

AKP Gençlerinin sucuk ekmekli toplantısına AKP Bodrum Kurucu Başkanı Hasan Akçalan, İlçe Başkanı Akif Demiröz, Başkan Yardımcısı Ahmet Karataş, Seçim İşleri Başkanı Çiğdem Demiralp, Teşkilat Başkanı Ömer Özmen, Kadın kolları Başkanı Fatoş Eraslan, Gençlik Kolları Başkanı Yavuz Şahin Yıldırım, Konacık Belde Başkanı Necmettin Kızılkaya , tüm başkanlıkların yönetim kurulu üyeleri ile çok sayıda teşkilat mensubu katıldı.

ak gençlik gümüşlük (2)BU ATEŞ AK SEVDANIN GÖSTERGESİ…

Gençlik Kolları Medya Tanıtım Başkanı Gazeteci Burcu Demir’in sunuculuğunu üstlendiği gecede Gümüşlük Belediye Başkanı Mehmet Tire açılış konuşmasını yaptı. Gümüşlüklü gençlere çok güvendiğini çünkü Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın Türkiye’ye yaptığı hizmetleri anlatmak için çok çalıştıklarını gördüğünü söyledi. Başkan Tire Gençlik teşkilatımızın yaktığı bu ateş ak sevdanın bir göstergesi, sizler ile gurur duyuyorum. Sizlerden bu ışık ve coşkuyu alıyoruz. Geleceğin teminatı olan gençler bizim için çok değerli ve önemli, sizler var oldukça bu sevda bitmeyecektir. Bazıları diyorlar ki, Ak Partinin Bodrum’da ismi geçmiyor. Buradan sesleniyorum, işte tablo, işte gençlik. Bu tablo her şeyi gösteriyor. Merak etmeyin Bodrum Ak parti ile bulaşacaktır. Hayal peşinde koşanlar hüsrana uğrayacaklardır.” dedi.

BAŞBAKAN SEVDASINI TÜRKİYE GÖRECEK…

AKP Gençlik Kolları Başkanı Yavuz Şahin Yıldırım gençlik kolları olarak Gümüşlük’te teşkilat içi dayanışmanın ateşini yaktıklarını belirterek “Bu ateşle her geçen gün çoğalarak birlik ve beraberlik içinde 30 Mart seçimlerine en güçlü bir şekilde hazırlanarak, gençliğin Türkiye ve Başbakan sevdasını görecektir. Bu toplantıya katılarak bizleri onurlandıran gerek ilçe yönetimimize, gerekse genç Ak partililere çok teşekkür ediyorum” dedi.

ak gençlik gümüşlük (5)UÇURUMUN KENARINDAN AK PARTİ KURTARACAK…

AKP İlçe Başkanı Akif Demiröz ise bu tablodan dolayı heyecanlarının arttığını dile getirerek; “Sizler ile gurur duyuyoruz. Bu heyecan ve tempomuzu daha da hızlanarak çalışırsak 30 Mart’a yapılacak Bodrum’un kader seçimine zaferle ulaşmamız için sizlerde bizlerde gönül birliği ile zafere ulaşacağız. 11 yıldır istikrarla sürdüren, ilk defa demokrasi tarihinde 3 dönem halkın desteği ile büyüyen Ak partiye her ne kadar oyun oynansa da, bu millet bu hizmet anlayışına bu iktidara sahip çıktı ve çıkacaktır, bundan hiç şüpheniz olmasın. Bodrum’un uçurumun kenarına geldiğini ticaret odası başkanı basın yolu ile duyurdu. 2001 krizinde Türkiye’yi uçurumun kenarından alarak dünyanın büyüyen ekonomisinde sayılı bir ülke yapan Ak Parti hükumeti Bodrum’u da uçurumun kenarından yine kurtaracak Ak belediyeciliktir” dedi.

Ak Parti İlçe Yönetim Kurulu üyesi Ahmet Karataş yaptığı konuşmada Bodrum Belediye Başkanı Kocadon’a yüklendi. Bodrumluyla alay edildiğini ifade eden Karataş, partilerinin adayları kim olursa olsun sonuna kadar arkasında duracaklarını belirtti.

.

ETİKETLER: ,
Yorumlar

  1. Tayyar Eryılmaz dedi ki:

    UÇURUM DA OLANLAR BAŞKASINI UÇURUMDAN KURTARAMAZLAR…

    BURA DA MANTIK HATASI VAR GENÇLER..HEM KENDİNİ HEM DE ÜLKEYİ UÇURUMUN KENARINA GETİRMİŞ BİR PARTİNİN MENSUPLARI OLARAK NASIL BODRUM U UÇURUMDAN KURTARACAKSINIZ..?ÜSTELİK BODRUM UÇURUMDA DA DEĞİL, TÜRKİYE NİN AYDIN YÜZÜ BİR İLÇE..AMA SİZLERİ UÇURUMDAN 30 MART TA HALK KURTARACAK BU KESİN..
    BİR DE KURTARMAYA SOYUNANLAR OLARAK İŞE ÖNCE YEMEYLE BAŞLIYORSUNUZ..BU GÜN SUCUK YARIN MAZALLAH YETİM HAKKI OLABİLİR…!

  2. Tayyar Eryılmaz dedi ki:

    BU GENÇLERE ÖNERİM ÖNCE AKP Yİ UÇURUMDAN KURTARSINLAR…

    SANIRIM AK GENÇLİK ÜLKE GÜNDEMİNDEN Bİ HABERLER…DEMOKRASİ,HUKUK UÇURUMA YUVARLANMIŞ DURUM DA…BU KONULARA DİKKAT ÇEKSELER Dİ DAHA İNANDICI OLURLARDI..
    BİR DE SİYASETE BU YAŞLAR DA YEMEYLE BAŞLAMAK İYİ BİR ŞEY DEĞİL..ZİRA BU GÜN SUCUK YİYEREK BAŞLANILAN SİYASETTE YARIN YETİM HAKKI YENİLEBİLİR…GENÇLERİ TENZİH EDERİM AMA DİKKATLİ OLMA DA YARAR VAR…!

    1. yavuz dedi ki:

      syn tayyar bey o kadar basit düşünmüşsünüz ki size ne desek boş sizin baktığınız aynadan bizler hiç bakmamaya yemin etmiş bir topluluğuz siz bence ya yapılanlara karşı görmemekte ısrarcısınız yada caba sarfediyorsunuz ama görmemek elde deil dimi çünkü heryerde biz ve bizim gibi düşünenler var malum bi %50 gibi oran var uçurum kenarına gelince bunu diyen ticaret odası başkanı dır. yani bu bi itiraf geldik en önemli hususa ben partimi belli ediyorum yani gururla söylüyorum ak parti benim partim siz hangi partilisiniz bi söylesenizde ona göre konuşsak.

  3. Tayyar Eryılmaz dedi ki:

    İKİ DÜZELME BİR CEVAP..

    Sayın Yavuz ;
    Cevabı yazınız da iki yanlışınızı düzeltmeliyim.
    1-İnsan aynadan bakmaz..Bakarsa kendini görür..PENCERE den bakılır..Elbette pencerelerimiz farklı..Aksi halde aynı Parti de olurduk.
    2-%50 tam bir yanlış..Köprünün altından çok sular aktı..Kaldıysa eğer %30-35..o da garanti değil..
    Cevap a gelince benim fikirlerimden benim partimi bulmalıydın ama hadi ben söyleyeyim.Ben Sosyal Demokrat ,CHP üyesiyim…

  4. yavuz dedi ki:

    TAYYAR BEY size öncelikle ben aynaya bakmayı yine vurgulayacağım çünkü pencereden bakar iseniz buda sizi rahatsız edebilir %50 varya hani aynaya bakınca öyle görünür yoksa pencereden bakarsanız bütün anketler buna chp nin yaptırdığı yani tarafsız anket diyorlar ya oda aynısı nı diyor ben deil sosya medya diyor ama yalanlayıcı bi belge var ise saygı duyarım ?

    birde size bir iki soru sormak istiyorum

    1) bodrum belediye başkan adayınız aynı aydan baktığınızda sizin gibi mi görüyorsunuz

    2) bizi ilgilendirmesede İstanbul adayınızda aynı mı aynada sizce

    3) genel başkanınız amerikaya gittiğinde ki bi malum olay varya hani bununla ilgilide aynımı düşünceniz

    sorulara cevap vermeyedebilirsiniz ama bence siz mensubu olduğunuz partinin gençlik kolları örgütüne yani aydın gençlere yaptığınız yorumlara saygı duyar ve cevap vermek gibi bir saygısızlık eylemine de girmem ama bence siz bundan sonra daha rahatsız olacaksınız bizleri daha çok görüp bence siz gördüğünüz yerde zaman ayırıp yormayın klavyede kendinizi çünkü ak parti ye yapılan yanlışları genel başkanım hiç affetmediği ğibi gerekeni yaptı bence siz birdaha düşünün yetim hakkına gelince BİZİM LİDERİMİZ NE DİYOR SLOGANIMIZ BU ZATEN ANLIMIZ DA AK YOLUMUZDA AK (saygılar )

  5. Tayyar Eryılmaz dedi ki:

    Sayın Yavuz Bey,

    Belli ki Genç ve heyacanlısın…Sana Rahmetli UĞUR MUMCU NUN bir sözüyle cevap vereyim..’ BİLGİ SAHİBİ OLMADAN FİKİR SAHİBİ OLUNMAZ’..BU BİLGİ SIĞLIĞIN DA TARTIŞMAMIZIN BİR ANLAMI OLMAYACAĞINI BELİRTMEK İSTERİM…HOŞCA KAL ..

  6. MERVE dedi ki:

    genel olarak konusulursa ulkenın gecmısını yanı yıllar onceyı gorelım tabı hersey sızın ıcın cok guzeldı cunku hıc bırseyınız yoktu ama bazı ınsanlar hıc bıseyı olmadanda mutlu yasarlar yenılıkler gelısmeler bazı kesım ınsanları rahatsız eder burdada gordugumuz o olmus kımın bılgı sahıbı oldugu kımın dusunce kıt lığı olduguda ap acık ortada fazla soze gerek yok sız bunca guzel seyden rahatsız oluyorsanız bı sure daha rahatsız olmaya devam edın cunku bız CALISMAKTAN ÜRETMEKTEN HEYCANIMIZDAN HICBIRSEY KAYBETMIYECEGIZ SIZLERDE TIRNAKLARINIZI KEMIRIP YAPAMADIKLARINIZ ICIN URETEMEDIGINIZ ICIN DAHA DOGRUSU KAVGA EDIP TARTISIP YENI SALDIRI PLANLARI HAZIRLAYIP EVDE BİZİ İZLİYCEKSINIZ!!! DURMAK YOK YOLA DEVAM …..

  7. Bodrumun Yerlisi dedi ki:

    Biz çok sağcılar çok solcular gördük. Siz sağcı olsaydınız lafta başbakanınız barzaniyle buluştuğunda kendi ellerinizle o koltuktan indirirdiniz. Siz solcu olsaydınız, zaten olamazsınız ne yüreğiniz ne inancınız ne kapasiteniz hiç biri yetmez. nası bi mantıktır la içki içme günahtır kul hakkı ye mubahtır, öpme koklama gunahtır tecavüz et mubahtır. nası bi heyecandır nası bi üreticiliktir nası bi çalışmaktır.? bu sadece akp ye kayıt ol devlet hastanesıne işe gir, akpye kayıt ol imarsız arsaya ev yaparken ceza ödeme, akpye kayıt ol eksiğin ihtiyacın giderilsin… bugun üç beş kuruşa vatanını satan, yarın zorda kalınca anasını da satar, karısını da satar, kızınıda satar, bacısınıda satar, kendini zaten birden fazla alıcıya satmıştır.! ha bi savunmanız olucak olursa bana sadece bu paragraftakı konuyla ilgili savunma sunun saçma sapan farklı naylon gundemle ilgili degil.