Bodrum Gündem

CHP’li Gençler Her Yerde

CHP’li Gençler Her Yerde
20.01.2014
0
A+
A-

CHP Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı Erhan Çetinkaya, Bodrum’da Gençlik Kolları tarafından düzenlenen toplantıya katıldı. Bodrum seçim çalışmaları ile ilgili yol haritasını belirleyen CHP’li Gençler, gece gündüz vatandaşların arasında yer alma kararı aldılar ve Bodrum’u karış karış, ev ev dolaşacaklarını söylediler.

Bodrum Gündem/20 Ocak 2014

CHP Bodrum Gençlik Kolları tarafından CHP İlçe Başkanlığında düzenlenen toplantıya, CHP Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı Erhan Çetinkaya başta olmak üzere CHP Muğla erhan çetinkaya CHP Bodrum Gençler (5)Gençlik Kolları Başkanı Mahir Akgül, CHP Bodrum Gençlik Kolları Başkanı Emrah Kaplan, CHP Gençlik Kolları Belde Başkanları ile yönetim kurulu üyeleri katıldı. “İddialıyız, partimize güveniyoruz” diyen Çetinkaya, “Cumhuriyet Halk Partisi 90 yıldır alnının teriyle, halkın gücü ve emeğiyle bir yerlere gelmiştir. Yatak odalarındaki ayakkabı kutularından çıkan dört buçuk-beş milyon dolarlarla değil!” diye konuştu.

Toplantı öncesinde bir konuşma yapan Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı Erhan Çetinkaya, Bodrum’a gelmekten ve CHP Bodrum Gençlik Kolları ile birlikte olmaktan büyük mutluluk duyduğunu ifade ederek şunları söyledi: “Cumhuriyet Halk Partisi 90 yıldır alnının teriyle, halkın gücü ve emeğiyle bir yerlere gelmiştir. Yatak odalarındaki ayakkabı kutularından çıkan dört buçuk-beş milyon dolarlarla değil! Kendi emeğiyle, iradesiyle ve ideolojisiyle bugün var olmakta ve bir 90 yıl daha, nice yıllar daha var olacak bir partidir, köklü bir partidir. Biz de bunun gençlik kolları olarak bu şanslı ve şerefli görevde hak ettiği konumda siyaset yapmaya devam edeceğiz.”

Düzenlenen toplantı gençlik kolları üyelerinin fikir alışverişlerinde bulunması ve seçim süresince yapılacak etkinliklerin değerlendirmesiyle devam etti.

CHP gençler göltürkbükünde (7)CHP’Lİ GENÇLER GÖLTÜRKBÜKÜ’NDE

Cumhuriyet Halk Partisi Bodrum Gençlik Kolları Üyeleri belde ve köylere düzenledikleri ziyaretler kapsamında Göltürkbükü beldesindeki vatandaşlarla bir araya geldiler. Partili gençler vatandaşlarla yaptıkları sohbetler sırasında yaşadıkları sorunlar hakkında da bilgi aldılar.

CHP Bodrum Gençlik Kolları Başkanı Emrah Kaplan, ziyaretlerindeki amaçlarının yerel seçimler öncesi halkın tansiyonunu ölçmek, fikirlerini almak, istek ve taleplerini değerlendirerek bu konuda üzerlerine düşen görev varsa yerine getirmek olduğunu belirtti.

Ziyaretler, CHP Bodrum Gençlik Kolları Başkanı Emrah Kaplan, CHP Göltürkbükü Belde Başkanı Kamil Genç, Göltürkbükü Gençlik Kolları Başkanı Engin Çağlar ve CHP’li gençlerin katılımıyla gerçekleşti. Göltürkbükü Belediye Başkanı Halil İbrahim Kaynar’ın kahvehanesinden başlayan ziyaretlerde gençler kahvede oturan vatandaşlarla birlikte çay içip sohbet etti. Gençler daha sonra beldedeki Orhan Dayı’nın Kahvesi olarak bilinen Karadeniz yanı sıra Akvaryum ve Cankuş kahvehanelerini ziyaret ettiler.
CHP Bodrum Gençlik Kolları Köyleri Ziyaret Ett1 (1)“BAŞKAN KOCADON DİMDİK AYAKTA DURMA ÖRNEĞİNİ GÖSTEREN BİR BODRUMLU”

CHP Bodrum Gençlik Kolları Başkanı Emrah Kaplan konuşmasında hizmetlerin devamını getirmek, hizmet üretmek için çalışmalarına devam etmek istediklerini vurgulayarak şunları söyledi: “Çalışmaların sizlerin isteği doğrultusunda gerçekleşebilmesi için, öncelikle sizlerle sohbet edip, sorunlarımızın ve isteklerimizin neler olduğunu belirlememiz lazım. Biz aslında sohbet etmek amacıyla buradayız. Sizleri dinleyerek hem eksiklerimizi öğrenelim hem de sizlerin yanınızda olduğumuzu hissettirelim istedik. Bildiğiniz gibi belediye başkan adayımız Sayın Mehmet Kocadon’dur. Başkanımız, Bodrum’a ve Türkiye’ye dimdik ayakta durma örneğini gösteren bir Bodrumludur. Bodrum’un yetiştirdiği bir değerdir. Önümüzdeki yerel seçimlerde iktidarı hedefliyoruz. Bu nedenle sizlerin de görüşlerini, istek ve taleplerini öğrenmek bizler için önemli.”

Ziyaretler süresince kahvedeki vatandaşlar ile sohbet eden CHP’li gençler zaman zaman renkli görüntüler oluşturdular. Muhtarın Yeri olarak bilinen Yalı Mahallesi Muhtarı Mehmet Gönen’in Cankuş isimli kahvesinde vatandaşlarla sohbet eden gençler, Fevzi Fikirli ve Kasap Abdullah’ın oynadıkları dama oyununu ise ilgiyle izlediler.
Yaklaşık 3 saat süren ziyarette vatandaşlar, gençleri karşılarında görmekten dolayı çok mutlu olduklarını belirterek kendilerini dinleyip sorunları hakkında bilgi almalarını ise takdirle karşıladılar.

CHP Bodrum Gençlik Kolları Köyleri Ziyaret Ett1 (8)BAŞKAN KAPLAN: “KÖYLÜLERİMİZ HİZMETLERDEN MEMNUN cheap cialis super active

CHP Bodrum İlçe Gençlik Kolları ile CHP Mumcular Belde Gençlik Kolları üyeleri Mumcular beldesinde bir araya gelerek ziyaretlerde bulundu. Ziyaretlere CHP Bodrum Gençlik Kolları Başkanı Emrah Kaplan, CHP Mumcular Gençlik Kolları Başkanı Kani Karaya ile gençlik kolları üyelerinin yanı sıra CHP Mumcular Belde Başkanı Şakir Kara da eşlik etti.
Partili gençler Mumcular belde merkezindeki Muhammet Işık’a ait Atam Çayevi ve Vavril Kahvehanesi’nde belde sakinleriyle bir araya geldi. Burada kısa bir ziyaret gerçekleştiren gençler köylere geçtiler. Kemer, Tepecik ve Bahçeyakası köylerini ziyaret eden gençlik kolları üyeleri ilk olarak Kemer’de bulunan Mustafa Kaldırcak’a ait Dutlu Kahvesi’nde vatandaşlarla bir araya geldi. CHP Mumcular Gençlik Kolları Başkanı Kani Karakaya artık büyükşehir yasası ile köylerin mahalleye dönüştüğünü bu nedenle herhangi bir sorunları olduğunda her zaman yanlarında olduklarını söyledi.

CHP’li gençler daha sonra Tepecik köyünde Hüseyin Karaman’a ait olan Asmalı Kahve’de Tepecik Köyü Muhtarı Nurettin Akça ve belde sakinleriyle buluştu. Tepecik İlkokulu’nun önü ve etrafındaki asfaltlama çalışmalarıyla ilgili vatandaşların sorularını yanıtlayan gençlik kolları üyeleri, çalışmaların en kısa zamanda tamamlanacağını söylediler.

erhan çetinkaya CHP Bodrum Gençler (3)“ÇALIŞMALAR EN KISA ZAMANDA TAMAMLANACAK”

Mumcular bölgesini her fırsatta ziyarete geldiklerini belirten Başkan Kaplan, amaçlarının vatandaşlarla iç içe olmak olduğunu belirterek şöyle konuştu:  treatment of depression “Bizim isteğimiz sizlerle iç içe olmak. Dertlerimizi, sorunlarımızı ortak bir paydada buluşturup gerekli mercilere iletmek ve eğer köyün bir eksiği varsa, sizlerin bir isteği varsa onları yerine getirmek. Başka bir niyetimiz de yok. Buraya siyasi bir propaganda yapmak için gelmedik. Buraya sizi dinlemek, size yardımcı olmak için geldik. Merak ettiğiniz bir soru, bizden bir isteğiniz bir şey varsa sizleri dinlemeye ve elimizden geldiğince yardımcı olmaya hazırız.” Order No Rx
CHP Gençlik kolları üyeleri Asmalı Kahve’nin ardından yine Tepecik’te bulunan Şakir Demir’e ait Demir Çay Bahçesi’nde vatandaşlarla bir araya gelerek oradan da Bahçeyakası köyüne geçtiler. Burada  Mehmet Ali Karademir’e ait olan Karadeniz Çay Bahçesi ve Dursun Eren’e ait Sarnıçbaşı Kahvesi’nde vatandaşları dinlediler.

ETİKETLER: ,
Yorumlar

  1. Tayyar Eryılmaz dedi ki:

    CHP NİN GELECEĞİ TÜRK MİLLETİNİN AYDIN YÜZLERİ..

    ÇALIŞMALARINIZI TAKTİRLE İZLİYORUM..HEM CHP NİN HEMDE ÜLKENİN TEMİZ AYDIN YÜZLERİSİNİZ…ÇAĞDAŞ BODRUMU KARANLIĞA TESLİM ETMEMEK İÇİN ÇOK ÇALIŞACAĞINIZDAN HİÇ ŞÜPHEM YOK..
    KARANLIK TA KALMIŞ SEÇMEN VATANDAŞLARIMIZA BİREBİR DOKUNUP ONLARI AYDINLATMALISINIZ…BU SEÇİM DEMOKRASİNİN,HUKUK UN,ÖZGÜRLÜĞÜN KURTULUŞ SEÇİMİ…HALKIMIZA BUNU MUTLAKA ANLATMALISINIZ..ÖZELLİKLE KÖYLERE YOĞUNLAŞARAK…HEPİNİZE BAŞARILAR DİLİYORUM…