Bodrum Gündem

Direnişçi Nejat İşler İçin Mucize Bekleniyor

20.01.2014
0
A+
A-

Gümüşlük beldesinde yaşayan, oyuncu Nejat İşler 17 ocak gecesi arkadaşları tarafından acil olarak hastaneye kaldırılarak akciğer enfeksiyonuna bağlı solunum yetmezliği nedeni ile yoğun bakım ünitesinde solunum cihazına bağlanarak tedavi altına alınmıştı.

Bodrum Gündem/20 Ocak 2014

Ünlü oyuncu Nejat İşler’in sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu ve gittikçe ağırlaştığı belirtildi. İşler hastaneye yatmadan önce sosyal paylaşım sitesinden yayınladığı sözleri ise nejat işler yoğun bakımda (1)arkadaşları tarafından paylaşıldı. İşler’in sanatçı dostları ise öğle saatlerinden itibaren hastaneye gelerek bilgi almaya çalıştı.

Yılın büyük bölümünü Gümüşlük’te geçiren beldedeki çevre, doğa ve siyasi eylemlere destek verip, öncülük yapan 42 yaşındaki  ünlü oyuncu Nejat İşlerin Acıbadem Hastanesi yoğun bakım ünitesinde ki tedavisinin devam ettiği, solunum cihazına bağlı olarak bilincinin kapalı olduğu ,hayati tehlikeyi atlatamadığı belirtildi.

DOSTLARI HASTANEYE AKIN ETTİ… buy Valtrex

Hastanede olduğunun duyulmasının ardından İşler’in Bodrum’da olan ve İstanbul’dan uçakla Bodrum’a  gelen sanatçı dostlarından Murat Ateş, Fikret Kuşkan, Ayşe Özyılmazel , Derya Şensoy, Aşkın Şenol, Dost Elver ile Gümüşlük ‘te yaşayan dostları  hastaneye gelerek İşler’in sağlık durumu hakkında bilgi almaya çalıştı. Kuşkan “ Proscar without prescription Nejat ile son günlerde beraberdik, birden ağırlaştı, en son durumu ile ilgili bilgi almak için geldik dualarımız O’nunla” dedi.

cheap Promethasin nejat işler yoğun bakımda (2)ORGANLARIN ÇOĞU İFLAS ETMİŞ DURUMDU, YAŞAMASI MUCİZE

Acıbadem Hastanesi Başhekimi op. Dr. Aydın Aksoy yaptığı açıklamada Muayene ve tıbbi tetkikler sonrasında hastamızda, şiddetli akciğer enfeksiyonuna bağlı solunum yetmezliği ve enfeksiyonun çok ilerlemiş olmasına bağlı olarak septik şok tablosu saptandı. Septik şok çoklu organ yetmezliği ile birlikte seyreden ve yüksek hayati riskin oluşabildiği klinik bir tablodur.Bu tanı sonucunda tedavisi, yoğun bakım ünitesinde devam ettirilmektedir. Hastamızda gelişen septik şok sonucunda akciğerleri çok ciddi şekilde etkilenmiştir. Aynı zamanda böbrekler, kalp ve kan hücrelerinin ve karaciğerin de bu durumdan etkilendiği tespit edilmiştir.Solunum cihazına bağlı olduğu için uyutulan İşler’in  tedavisi halen yoğun bakım ünitesinde devam etmektedir. İşler göğüs hastalıkları, yoğun bakım, enfeksiyon hastalıkları, gastroenteroloji ve kardiyoloji uzmanları tarafından takip edilmektedir” dedi.

SON GÜN SOSYAL PAYLAŞIM SİTESİNDEN PAYLAŞTIKLARI…

Nejat İşler’in hastaneye yatmadan önce kendisine ait sosyal paylaşım sitelerinden son iki hafta içerisinde şu sözleri paylaştığı görüldü.

** “Tedaviyi reddetmek, erken ölmek gibi niyetim yok”

** “Bazen cevabını kaldıramayacağını bilsen de yine de gerçeği öğrenmek istersin…”

** “Milyon tane kazık yiyince, bedenin zarar görüyor”
** “Çıplak geldim, çıplak gideceğim…”
** “Amacım zamanı satın almak. Mülk edinmek gibi bir derdim yok. Mülkiyet hırsızlık gibi bir şey. Sevmiyorum işte. Biz kuşak olarak böyleyiz. Bize sevmeyi, bir şeylere bağlanmayı öğretmediler. O tarafımız gelişmedi. Benim tek bir düşüncem var; çıplak geldim, çıplak gideceğim… Ben dünyanın bir parçasıyım, şurayla ve bedenimle sınırlı değilim. Bir şeyler yanlış gidiyor, birileri acı çekiyor… Ben de çekiyorum aynı acıyı. Altıma son model bir araba çekip, güzel bir ev alınca mutlu mu olacağım yani? Hayır olmam. Aramızda mutlu olanlar varsa zekalarından şüphe ederim, bir de gözlerinden. Çünkü iyi görmüyorlardır.”

** “Siz beni yenmediniz çünkü: ben sizinle daha oynamadım!
** “Ben gidiyorum dediğimde, ‘gitme’ diyen birini değil, Ben de geliyorum, yalnız gidemezsin! diyen birini istiyorum…”

baskan kocadon nejat isleri ziyaret (1)DOKTORLAR DURUM DEĞERLENDİRMESİ YAPIYOR İSTANBUL’A SEVK OLABİLİR…

Nejat İşler’in sanatçı dostorlarından sonra hayranları ve Bodrum’da yaşayanlarda hastaneye akın etti. Sanatçı Metin Zakoğlu ile Belediye Başkanı Mehmet Kocadon’da ziyaret için hastaneye geldi. İşler’in anne ve babasının da hastaneye geldiği öğrenildi.

Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, Acıbadem Bodrum Hastanesi başhekimi Dr. Aydın Aksoy ve Nejat İşler’in ailesi ve dostlarından İşler’in durumu hakkında bilgi aldı.

AMBULANS UÇAK İLE İSTANBUL’A SEVK OLABİLİR…

Kocadon, hastane çıkışında Nejat İşler’in ailesine geçmiş olsun dileklerini ilettiğini belirterek şunları söyledi;  “Nejat bey’in rahatsızlığı devam ediyor. Şu anda yoğun bakımda. Doktor arkadaşların alacağı ortak karar ile belki sevk edilebilir veya tedavisine burada devam edilebilir. Durumu hepimizin duyduğu gibi. Fakat doktor arkadaşlar, bu durumu atlatacağına inanıyor. Bende inanıyorum. Ailesi ile de görüştüm. Ailesi de inanıyor. Birlik beraberlik içinde, manevi desteklerimiz ile Nejat kardeşimizin bu hastalığı yeneceğine inanıyorum. Sonuçta bir evlat, anne, baba üzgün, birazda şaşırmış durumdalar birden bire böyle bir haber alınca. Ama sakinliğini koruyor aile.”

Nejat İşler Taksim Direniş eylemlerinde Gümüşlükte “Duran Adamlar” eylemini organize edenler arasındaydı… http://www.bodrumgundem.com/2013/07/14/denizde-eylem/

ETİKETLER: ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.