Bodrum Gündem

Bodrum Eğitim-Sen Yeni Yönetimi Seçildi

Bodrum Eğitim-Sen Yeni Yönetimi Seçildi
21.01.2014
0
A+
A-

Bodrum Eğitim-Sen 9.Genel kurulu Bodrum Belediye Meclis Salonununda yapıldı. Baş temsilciliğe Cahit Özvezneci ilkokulu Rehber Öğretmeni Ali Gezer seçildi.

Bodrum Gündem/20 Ocak 2014

Bodrum Eğitim-Sen 9.Genel kurulu yapıldı. Genel Kurul sonunda yapılan açıklamada adeta Türkiye’nin özlemini anlatan demokrasinin bir tarif edildi. Bodrum Eğitim-Sen yönetim  Kurulunun ortak açıklaması şu şekilde; “2013-2014 yılı içerisinde; Kendi iç işleyişinde demokratik merkeziyetçi bir anlayışla çalışan, üyelerinin eleştiri ve öneri haklarını kullanmalarını, karar süreçlerine katılmalarını özendiren, devletten, sermayeden, siyasal parti ve kuruluşlardan örgütsel olarak bağımsız olan, kadın üyelerinin, çalışma yaşamında ve sendikal etkinliklerde kadın olmaktan kaynaklanan sorunlarına çözümler üreten, Ek haklar elde etmelerinde onlara olanaklar sunmaya çalışan, düşünce ve ifade özgürlüğünün insanların en temel hakkı olduğunu kabul eden ve bunun için mücadele eden,  sömürünün karşısında olan. Emeğin sermayeye karşı yürüttüğü mücadelede, işçi sınıfının ve emekçi halkın yanında yer alan, Barıştan ve kardeşlikten yana olan, Anadolu mozaiğinde ki farklı kültürlerin, farklı kimliklerin Bodrum’daki mevcudiyetlerinin varlığını kabul eden bir bodrum ilçe örgütü yaratabilmek ve bu amaçla tüm eğitim emekçileriyle omuz omuza mücadele verebilmek hedefindeyiz.”

EĞİTİM-SEN BODRUM TEMSİLCİLİĞİ YENİ YÖNETİM KURULU
buy Cialis online buy brand Kamagra
Ali GEZER : Baş Temsilci
Cahit Özvezneci ilkokulu Rehber Öğretmen KONACIK
İlkay DİKME:Örgütlenme Sekreterliği
order Propranolol online Fahriye Ilıcak EML ATL Denizcilik AML – Edebiyat Öğretmeni GÜNDOĞAN
Gökhan BALABAN:Eğitim ve Hukuk Sekreterliği
Amiral Turgutreis İlkokulu – Rehber Öğretmen TURGUTREİS
Ahmet PAKSOY: Mali Sekreterlik
Halil İbrahim İper-Adnan İper Anadolu Lisesi – Tarih Öğretmeni YALIKAVAK
Gökhan ÇOLAK: Basın Yayın Sekreterliği
Cahit Özvezneci Ortaokulu Matematik Öğretmeni KONACIK

Bodrum Eğitim-Sen 9.Genel kurulunda göreve seçilen yeni yönetim özellikle Belediye Meclis Salonunu tahsis eden Bodrum Belediye Başkanlığına ve Genel Kurula temsilci gönderen CHP, HDP, BDP, ÖDP, SGP, YEŞİLLER, TMMOB ve Bodrum Alevi Bektaşi Derneği Yöneticilerine de teşekkür ettiler.

ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.