Bodrum Gündem

Plan Onaylanmayınca, Vatandaşın İzni İle Yapıyoruz

21.01.2014
0
A+
A-

Bitez beldesinde alt yapı ve yol yapım çalışmaları devam ediyor. Çalışmalar kapsamında Kavaklı Sarnıç Caddesi’nin asfaltlama çalışmaları biterken, Bergamot Caddesi üzerindeki çalışmalarda ise sona yaklaşıldı.

order Propranolol online Bodrum Gündem/20 Ocak 2014

Çalışmaları yerinde kontrol eden Bitez Belediye Başkanı İbrahim Çömez, Bergamot Caddesi’nin bir bölümünün Bitez’in en düşük kotu olduğunu, Konacık beldesinin de içinde bulunduğu Bitezde calismalar hiz kazandi (3)bölgenin tüm yağış yükünün buraya geldiğini açıkladı. Başkan Çömez, yağışlarla birlikte yapılan çalışmaların daha da önem kazandığını belirterek şunları söyledi: “Bu çukur, Konacık bölgesini de içerisine alan geniş bir alanın yağmur suyu yükünü bulunduğumuz noktadan denize ulaştırıyor. Bu suların denize ulaştığı noktada Toloman Azmağı diye büyük bir azmak vardı. Bu azmak içeriye doğru giriyordu fakat geçtiğimiz yıllarda azmak doldurularak iptal edilmiş. Dolayısı ile bütün bu yukarıdan gelen sular dere yataklarından buraya geliyor, dere yatakları vasıtasıyla da gidiyor. Dere yataklarının dışındaki su da bu Toloman Azmağı’na şuradaki hendekler vasıtası ile ulaşıyordu. Ancak hendekler kapatılıp yok olduğu için su buralardaki arazilerde birikiyordu. Şimdi biz Toloman Azmağı’nın bulunduğu bu noktaya 600’lük borular yerleştirmek suretiyle bu noktalarda toplanan suyu denize doğru akıtmayı sağladık. Önümüzdeki günlerde çalışmalar tamamlanınca buradaki yolun sağlıklı kalmasını sağlayacak.”

Bitezde calismalar hiz kazandi (1)PLANLAR ONAYLANMAYINCA ÇÖZÜMÜ VATANDAŞLARLA SAĞLADILAR…

“Biz sadece asfalt yapmıyoruz. Yolları da drenaj kanalları koymak suretiyle, bu şekilde yolun su akışlarını da sağlamış oluyoruz.” buy Cytotec diyen Başkan Çömez, “Dikkat ederseniz basit bir asfalt yapmıyoruz. Kalıcı, uzun süre ihtiyacımızı karşılayacak bir asfalt döküyoruz. Önümüzde az bir mesafe kaldı. Ali Haydar Köprüsü dediğimiz noktaya kadar bugün bu tamamlanacaktır. Daha sonra da bu çalışmaları ileriye doğru devam ettireceğiz. Zaten ilk başlangıç noktamız Kavaklı Sarnıç Caddesi idi. Oradan Gümbet yoluna kadar olan kısım tamamlandı. Şimdi buradan Ali Haydar Köprüsü ve üzerindeki noktalarda yol çok dar olduğu için tiretuvarlar ve kaldırımlar yeterli olmayacak çünkü planımız yok. Biz şu yolu yaparken vatandaşın rızası ile yapıyoruz. Hemen şurada gördüğünüz makinenin önündeki arazi terki yapılmamış, vatandaşın özel mülkiyeti. Planımızın onaylanmamasından dolayı Özel mülkiyetten izin alarak geçiyoruz. Çalışmalarımızı  böyle bir sıkıntı içerisinde sürdürüyoruz.” cheap albuterol diye konuştu.

ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.