Bodrum Gündem

Son Dakika… 25 Ocak’ta CHP Bodrum ’da Ön Seçim Var

Son Dakika… 25 Ocak’ta CHP Bodrum ’da Ön Seçim Var
22.01.2014
0
A+
A-

 30 Mart 2014 tarihinde yapılacak yerel seçimlerde, belediye başkan adaylarının ve belediye meclis adaylarının belirlenmesi konusunda CHP Genel Merkezin daha önce bazı ilçelerde belirlediği eğilim yoklaması için sandık koyma işlemi bazı yerlerde 2 Şubat’a ertelenirken bazı  yerlerde de iptal edildi.   Albendazole online

Çiçek Bozoğlu/Bodrum Gündem 21 Ocak 2014 Premarin Fast shipping

CHP Merkezin İl ve İlçelerde eğilim yoklamasının yapılacağı daha önce   25 Ocak 2014 kararlaştırdığı tarih Genel Merkezin aldığı karar doğrultusunda bazı yerlerde yerlerde  2 Şubat’a ertelenirken bazılarında ise  il ve ilçenin insiyatifine bırakıldı.

buy Baclofen online 25 Ocak’ta CHP  Bodrum’da Seçim Var…

Konu ile ilgili görüştüğümüz CHP Bodrum İçe Örgütü başkanı Recai Seymen, haberin doğru olduğunu belirtirken Bodrum olarak daha önce belirlenmiş olan meclis üyesi aday  adayları ile ilgili  25 Ocak’ta üye bazında yapılacak olan seçimin belirtilen tarihte gerçekleşeceğini ifade etti.  Seymen “Cumhuriyet Halk Partisi Genel Merkezden konu ile ilgili yaptığımız görüşme neticesinde Muğla’da daha önce Menteşe, Seydikemer, Bodrum, Fethiye ve Marmaris ilçelerindeki 25 Ocak’ta yapılması planlanan eğilim yoklamasında değişikler olduğu söylendi. Bu değişiklik neticesinde Muğla ilinde bildiğim kadarı ile sadece Menteşe’de üye bazında bir eğilim yoklamasına gerek duyduklarını öğrendim. Seydikemer, Fethiye ve Marmaris’te eğilim yoklaması için sandık konulmayacak. Bodrum’da ise eğilim yoklaması için sandık koyma işlemi il ve ilçe yönetiminin insiyatifine bırakıldı. Biz Bodrum ilçe yönetimi olarak daha önce kamu oyuna duyurduğumuz şekilde 25 Ocak’ta yarımadadaki üyelerimizin katılımı ile  bir seçim yapacağız. Kimi haber sitelerinde ve sosyal medyada bununla ilgili yanlış bilgilerle çok sık karşılaşmaya başladığımız için üyelerimizi bilgilendirmek adına bugün mesajla bilgilendirme yapacağız” dedi.

ETİKETLER: ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.