Bodrum Gündem

“Akdeniz’den Ege’ye Sevgiyle”

25.01.2014
0
A+
A-

Bodrum’da Çukurova Kültür ve Dayanışma Derneği kuruldu. Bodrum’da yaşayan Çukurovalılar “Akdeniz’den Ege’ye sevgiyle” deyip yola çıktılar

Bodrum Yarımadasında yaşayan Çukurovalılar tarafından Bodrum Çukurova Kültür ve Dayanışma Derneği kuruldu.

Bodrum Gündem-24 Ocak 2014

Bodrum’da yaşayan turizmci Birol Yoleri’nin girişimleri ile kurulan Bodrum Çukurova Kültür ve Dayanışma Derneği’nin Kafedaki restoranda düzenlenen açılış kokteylinde dernek cukurovalılar_dernegi (1)üyeleri bir araya geldi. Geceye dernek üyelerinin yanı sıra Bodrum protokolünün önde gelen isimlerinden, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, Cumhuriyet Başsavcısı Hayati Keskin, İlçe Emniyet Müdürü Ömer Akgün ve Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı Recai Seymen’de katıldı. Gecede kısa bir konuşma yapan Çukurova Kültür ve Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Birol Yoleri şu sözlere yer verdi Buy cheap Accutane “Derneğimizin açılış kokteylini bugün itibariyle yapmış bulunduk. Buna binayen sosyal aktivelere katılacağız. Bunun yanı sıra sosyal yardımlar dahilinde her şeye hazırız. Elimizden geldiği kadar ihtiyacı olan insanlara dernek olarak bir araya gelip ne gerekiyorsa yapacağız. Zaten bir sloganımız var, “Akdeniz’den Ege’ye sevgiyle” diye. Bu anlamda bu sloganı tamamen altyapısı ile oluşturup, hissedebilecek kardeşlerimizi bekliyoruz. Ben aslında sadece Adana olarak bakmıyorum, Çukurova olarak bakıyorum. Daha kapsamlı olarak aynı tarz, aynı mod, aynı hisleri paylaşan bütün kardeşlerimizi derneğimize bekliyorum. Ulaşabildiğimiz herkese ulaşmaya çalıştık, ulaşamadıklarımıza da af ola diyorum. Buna istinaden de hiç kimse darılıp gücenmesin, bekliyoruz derneğimize. Merkezde de hali hazırda bir dernek binamız var. Bu güzel geceye katılan herkese teşekkür ediyorum” Aciclovir online Xenical pills dedi.

Öte yandan Bodrum Çukurova Kültür ve Dayanışma Derneği’nin yedi kişiden oluşan yönetim kurulu üyesinin yanı sıra, şuan için 157 kayıtlı üyesi bulunmakta. Yönetim kurulu üyelerinin isimleri ise şöyle; Yönetim Kurulu Başkanı Birol Yoleri, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Binay Yoleri, Genel Sekreter Arslan Atikaslan, Genel Sekreter Yardımcıları Haydar Şimşek, Erkan Doğan, Cengiz Akgöz, ve Abdullah Akıncı.

ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.